Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Τα αποτελέσματα των αγώνων σε ΕΠΣ Πέλλας, Γ' Εθνική, SL2 και οι βαθμολογίες

Στον 2ο όμιλο της Α1 ακόμη μια νίκη καταγράφηκε για τον πρωτοπόρο Εθνικό Γιαννιτσών που επωφελήθηκε βαθμολογικά μία αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής περιόδου, αυτή την φορά εκτός έδρας με αντίπαλο τον Άρη Λιπαρού, την ώρα που Δόξα Μελισσίου και Μ.Α. Πέλλας παραχωρούσαν ισοπαλίες εκτός έδρας σε Δαμιανό και Αξό αντίστοιχα. 
Αμείωτο το ενδιαφέρον στην Α' Ερασιτεχνική τόσο για την άνοδο όσο και τον υποβιβασμό, αφού από αγωνιστική σε αγωνιστική και με τους αγώνες που υπολείπονται, διαμορφώνονται διαφορετικά δεδομένα. Ισοπαλία στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Παλαίφυτο, απλοποίησε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για το πρωτοπόρο Λυκόστομο. Στην ουρά, επώδυνη εντός έδρας ήττα για τα Άθυρα, που θα χρειαστούν ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στα επόμενα παιχνίδια για να σώσουν την κατηγορία.
Στην Β' Ερασιτεχνική ξεκάθαρα τα πράγματα στον 1ο όμιλο με τα φαβορί να κερδίζουν ακόμη ένα παιχνίδι και την Άρνισσα να περιμένει την οριστικοποίηση του αντιπάλου της από τον 2ο όμιλο στο μπαράζ ανόδου. Στον 2ο όμιλο αξιοσημείωτη ισοπαλία για την Ραχώνα στην Κρύα Βρύση, που όμως με το όποιο βαθμολογικό κίνητρο να έχει χαθεί νωρίτερα, καταγράφεται μόνο ως ένα θετικό αποτέλεσμα και τίποτα περισσότερο, με τα πράγματα για την άνοδο και σ΄αυτόν τον όμιλο να έχουν ξεκαθαρίσει, με τον Κεραυνό Μεσιανού στο μπαράζ ανόδου με την Άρνισσα.
Βαριά εντός έδρας ήττα για την Θύελλα Σαρακηνών από την Μηχανιώνα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ίσως στο ματς της χρονιάς, με τα πράγματα να περιπλέκονται σε μεγάλο βαθμό για την υπόθεση σωτηρία. Τέλος στην Αριδαία, μια ισοπαλία που μπορεί να μην ήθελαν οι δύο ομάδες, όμως προστίθεται στα σχετικά θετικά αποτελέσματα κυρίως για τον Αλμωπό, που εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από άμεσους κινδύνους.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και τις βαθμολογίες:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 17η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 0-0
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-2
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 2-2

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 16η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 2-3
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ 0-6
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 1-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF - 5η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 1-2
ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ 2-1
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΝΟΥ - Ν Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 3-0 α.α.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 1-1
 
Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 17η αγωνιστική
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 2-5

SUPER LEAGUE 2 - Α' ΟΜΙΛΟΣ 24η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: