Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Ένας γνώστης των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης υποψήφιος με την Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας

Ο Μπάμπης Προμογιάννης γεννήθηκε και κατοικεί στην Περαία.
Εργάστηκε από το 1987 ως Γραμματέας στη κοινότητα του, στη συνέχεια στον τέως Δήμο Βεγορίτιδας και αργότερα στο Δήμο 'Εδεσσας, στο υποκατάστημα της Άρνισσας.
Υπηρέτησε τους συνδημότες του με ζήλο και αγάπη για αυτό που έκανε.
Ως διοικητικός υπάλληλος, ήταν Προϊστάμενος των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών, Πρακτικογράφος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ληξίαρχος, Ανταποκριτής του ΟΓΑ όσον αφορά στην ασφάλιση των αγροτών και Ανταποκριτής ΕΛΓΑ όσον αφορά στην ασφάλιση της αγροτικής περιουσίας των συνδημοτών του.
Είναι γνώστης των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του πρώην Δήμου Βεγορίτιδας, αφού πάντα λειτουργούσε σωστά και συνειδητά στη δουλειά του εξυπηρετώντας τους κατοίκους της.
Τώρα ασχολείται στον τόπο διαμονής του με την καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων.
Είναι παντρεμένος με την Μπουζμπούρη Ελισάβετ και έχουν αποκτήσει δυο κόρες οι οποίες τελείωσαν τις σπουδές τους και τώρα εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Το βιογραφικό του Μπάμπη παρουσιάζει έναν συνδημότη με πολύπλευρη εμπειρία τόσο των προβλημάτων της δημόσιας διοίκησης όσο αυτών των αγροτών και των κατοίκων των κοινοτήτων μας.
Αυτό όμως που τον διακρίνει ιδιαίτερα είναι ο άρτιος χαρακτήρας του που χαίρει της εκτίμησης όσων τον γνωρίζουν!
Αυτή είναι η φύση των συνεργατών που εμείς στην Κοινωνία σε Κίνηση επιθυμούμε να έχουμε κοντά μας γιατί αυτό αξίζει στην ιδιοσυγκρασία του τόπου μας!
Καλή σου επιτυχία φίλε Μπάμπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: