Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Η δικηγόρος Μαρία Αρδίτσογλου υποψήφια με την δημοτική παράταξη Κοινωνία σε Κίνηση Έδεσσας

Η Μαρία Αρδίτσογλου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!
Από την αποφοίτηση της και μέχρι σήμερα ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου, ενώ γνωρίζει την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα.
Κόρη του Λάκη Αρδίτσογλου και της Ευαγγελίας Λιπαρίνη.
Η Μαρία προέρχεται από πολύ παλαιά επαγγελματική οικογένεια της Πόλης μας! Ο κύριος Λάκης είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος της ¨αγοράς¨. Αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια και ήθος κληροδοτώντας στην κόρη του Ελίζα το πασίγνωστο σε όλους κατάστημα υποδημάτων,η οποία συνεχίζει με την ίδια συνέπεια και σεβασμό στον καταναλωτή!
Ως παιδιά ελεύθερων επαγγελματιών, με τη Μαρία είχαμε πολλές κοινές εμπειρίες, αγωνίες και αγάπη για τον εμπορικό κόσμο της περιοχής.
Έτσι όταν αργότερα γνωριστήκαμε με αφορμή την κοινή επιστημονική μας ιδιότητα, όλα αυτά αποτέλεσαν την αφετηρία μίας φιλίας που διαρκεί δεκαετίες.
Όσοι γνωρίζουν τη Μαρία ξέρουν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, ανιδιοτελή, ευαίσθητο, δοτικό, με τα συναισθήματα αυτά να αντικατοπτρίζονται στο πλατύ χαμόγελο της!
Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι καθοριστικά για την ομοιογένεια μιας ομάδας, τη λειτουργία της και την επίτευξη των υψηλών στόχων της!
Αυτής της φύσης είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν την Κοινωνία σε Κίνηση, συνεργάτες που με μεγάλη χαρά συντάσσονται στο ένα και μοναδικό όνειρο.
Την πρόοδο αυτού του τόπου!
Καλώς όρισες Μαρία στην οικογένεια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: