Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Για την πρόοδο του Δήμου ο Γιάννης Λευθέρης υποψήφιος με την δημοτική παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση" Έδεσσας

Ο Γιάννης Λευθέρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα.
Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα είναι και πτυχιούχος της σχολής «Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Θεσσαλονίκη το 2002 στον χώρο των τηλεπικοινωνιών ενώ από το 2006 ζει στην Έδεσσα και εργάζεται στον όμιλο ΟΤΕ, με βασικό αντικείμενο την υποστήριξη και επέκταση υποδομών και δικτύων και την συμβουλευτική σε θέματα τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνίας.
Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό και την καθοδήγηση μίας ομάδας τεχνικών που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μπέλμπα και έχουν έναν γιό, τον Δημήτρη.
Η ενασχόληση του με τα κοινά και τον εθελοντισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία μέσα από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Εκεί ανακάλυψε τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς προς το συνάνθρωπο , ενώ διαπίστωσε στην πράξη την ευεργετική συμβολή του εθελοντισμού στην πρόοδο της κοινωνίας!Έτσι από το 2005 έως το 2017 διετέλεσε Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Έδεσσας.
Σήμερα είναι μέλος του ΔΣ του ΦΟΕ ενώ υπήρξε, επί σειρά ετών, μέλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων και συνταξιούχων του ΟΤΕ Ν. Πέλλας.
Ασχολήθηκε ενεργά με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου, και είναι πρόεδρος του συλλόγου του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας.
Το βιογραφικό του Γιάννη αποκαλύπτει έναν πολυπράγμονα νέο, ένα φύσει και θέσει ανήσυχο πνεύμα που όμως συνδυάζεται με απίστευτη ηρεμία και νηφαλιότητα στις αποφάσεις και τις κινήσεις του.
Άλλο ένα παιδί μεγαλωμένο κυριολεκτικά στην αγορά της Έδεσσας.
Οι γονείς του, ο Δημήτρης Λευθέρης και η Μαρία Χατζηγιάννη έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην επαγγελματική ζωή του τόπου αφού λειτούργησαν με ήθος, αξιοπρέπεια και ευγενή άμιλλα διατηρώντας το ομώνυμο κατάστημα ¨Ράδιο Λευθέρη¨ το οποίο συνεχίζει ο έτερος γιος τους!
Ο όρος συμμετοχής του Γιάννη ήταν η πρόοδος του Δήμου!
Η Κοινωνία σε Κίνηση του απαντά ότι η αγωνιστικότητα και οι αντιλήψεις του θα συμβάλλουν πολύ σε αυτή!
Καλή αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: