Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Νίκη Αξού (1-0)2-0. Όσο χρειαζόταν...

Σ' έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που με την βροχή ασταμάτητη γινόταν ολοένα και χειρότερος, οι απαιτήσεις όλων για καλό ποδόσφαιρο μάλλον ήταν εκ προοιμίου περιορισμένες έως ανύπαρκτες σήμερα στο γήπεδο της Πέλλας. Οι γηπεδούχοι με λογική, σύνεση και ρεαλισμό έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη, αφού και η εξέλιξη με το αριθμητικό μειονέκτημα των φιλοξενουμένων για 50 λεπτά, περιόρισε στο ελάχιστο τις όποιες πιθανότητες για την εμφάνιση κάποιας έκπληξης...
Η Πέλλα που είχε τον έλεγχο σε όλο το 90λεπτο, ακόμα και όταν υπήρχε αριθμητική ισορροπία στις δύο ομάδες για τα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα, χωρίς όμως την δέουσα πίεση πολύ ψηλά και τον εκβιασμό επικίνδυνων καταστάσεων μπροστά στην εστία του Θωμαΐδη. Οι φιλοξενούμενοι με αμυντικούς προσανατολισμούς και αρκετές απουσίες, έψαξαν τις στιγμές τους και ήταν αγωνιστικοί σε ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί και απαιτητικοί, ώστε να προβληματίσουν την άμυνα των γηπεδούχων και το τέρμα του Δομουκτσίδη. Το γκολ του Βογιατζή στο 20' διευκόλυνε ακόμη περισσότερο την κατάσταση για την Πέλλα, ενώ η σωστή αποβολή του Σταυρακάκη στο 39', δεν άφηνε καμία αμφιβολία για τον τελικό νικητή της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι χωρίς να φορτσάρουν μετά την αποβολή, πήραν την απόλυτη κατοχή και δημιούργησαν σποραδικά μεν, αλλά πειστικά δε, ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις. Το δεύτερο γκολ με τον Μπουράκη στο 50', απλά επιβεβαίωσε αυτό που όλοι λίγο πολύ ανέμεναν όσο κυλούσε ο χρόνος. Οι πολύ καλές ευκαιρίες των Μπρατσούδη, Πολυχρονόπουλου, Ιωσηφίδη και Πρέτσι, μπορεί να μην βρήκαν στόχο κι από τις σωστές τοποθετήσεις και επεμβάσεις του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, αλλά έδωσαν ένα κάποιο ενδιαφέρον μέχρι την λήξη, σε έναν αγώνα που είχε πάρει τον δρόμο του προ πολλού...
Ξεχώρισαν από την Πέλλα ο κορυφαίος του γηπέδου Πολυχρονόπουλος, κι από κοντά σε απόδοση οι Τοπάλης, Καρατζιάς και Βασιλάκογλου, ενώ για την Αξό που ικανοποίησε μεσοαμυντικά, οι Θωμαΐδης Α., Ξενίδης, Γεροντίδης, Μουρατίδης και Μαραντίδης.
Άριστη η διαιτητική τριπλέτα με σωστές αποφάσεις, σ' ένα δύσκολο γήπεδο που πολύ εύκολα μπορούσε να «ξεγελάσει» ακόμη και τα πιο σχολαστικά μάτια.
►Ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία ή με την οικονομική τους στήριξη τον ετήσιο χορό, φίλους, φίλες και χορηγούς του συλλόγου και ιδιαίτερα τον Μαρκόπουλο Αθανάσιο - Κατάστημα Γερμανός - Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών, Δελφών 1, Θεσσαλονίκη, χορηγό του laptop που κληρώθηκε το βράδυ της εκδήλωσης. 
►Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα φιλοξενεί το Νησί και η Νίκη Αξού τον Εθνικό Γιαννιτσών.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Πρέτσι, Βασιλάκογλου, Τανταλίδης, Πλιόγκας Η.(Λαμπρούδης 75'), Ιωσηφίδης(Καμπούρης 52'), Μπουράκης, Τοπάλης(Γεωργιάδης 71'), Πολυχρονόπουλος, Καρατζιάς, Βογιατζής(Μπρατσούδης 62').
Νίκη Αξού(Μαυροβουνιώτης): Θωμαΐδης Α., Γεροντίδης, Ξενίδης, Κεχαγιόγλου(Μελετιάδης 64'), Μαραντίδης, Τερζής(Τομπάζης 51'), Μουρατίδης, Αλμπάνης, Σταυρακάκης, Κωνσταντίνου, Θωμαΐδης Ι.(Μπακάλογλου 70').
Μια προσφορά




Δείτε κάποιες φάσεις για μια εικόνα του αγώνα, δυστυχώς όμως λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και των τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν, χωρίς τα γκολ της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: