Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Φιλικός αγώνας: Άρης Αμπελειών - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (1-2)3-5. Copy paste...

Φιλικό προετοιμασίας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Αμπελειών με χειμερινές συνθήκες θερμοκρασίας και αέρα, ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, πλούσιο σε φάσεις, γκολ και χρήσιμα συμπεράσματα για τους δύο προπονητές Κώστα Τσαλκιτζή και Γιάννη Χαρπίδη αντίστοιχα.
Νίκη «copy paste» της περσινής για τους φιλοξενούμενους έστω και με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, αφού τόσο η εικόνα όσο και το τελικό σκορ 3-5, ήταν μια «επανάληψη» της αναμέτρησης όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα της Α1 την περίοδο 2018-19. Καλά διαστήματα για τις δύο ομάδες με την μερίδα του λέοντος της υπεροχής για τους φιλοξενούμενους όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις και σχήματα. Σκόρερς για τους νικητές οι Βογιατζής(2), Αρδάλης, Τοπάλης και Ιωσηφίδης.
Για την Πέλλα ξεκίνησαν: Δομουκτσίδης, Παναγιωτέλης, Πλιόγκας Η., Λαμπρούδης, Πρέτσι, Ιωσηφίδης, Καρατζιάς, Πολυχρονόπουλος, Στάγκος, Αρδάλης, Βογιατζής. Αγωνίστηκαν: Μπρατσούδης Χ., Καραγιάννης, Κιοσελάκης, Γεωργιάδης, Τοπάλης, Αλμπάνης, Κωνσταντινίδης, Ζηματίκας, Τσομπανάκης. Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους: Αλευρούδης, Μπρατσούδης Τ., Παπαδόπουλος, Μπουράκης,  Γερμανούδης, Βασιλάκογλου, Καμπούρης, Τανταλίδης, Κατσαμακτσής, Πλιόγκας Γ..
►Σε άλλο φιλικό παιχνίδι της ημέρας Δόξα Μελισσίου - Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-4



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: