Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα στο εργαστήρι των ξωτικών του ΚΔΑΠ Γιαννιτσών

Σε εργαστήρι ξωτικών μετατράπηκε το ΚΔΑΠ Γιαννιτσών της ΔΗΚΕΠΑΠ για έναν ολόκληρο μήνα. Ένα εργαστήρι γεμάτο φαντασία, χαμόγελα, μουσική, κέφι και δημιουργικότητα!
Οι μικροί μας φίλοι μπήκαν στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, της πιο μαγικής γιορτής του χρόνου, με οδηγούς τους βοηθούς του Αϊ Βασίλη. Τα επίδοξα ξωτικά πέρασαν μέσα από μια σειρά δοκιμασίες και εργαστήρια για να πάρουν στο τέλος το πολυπόθητο δίπλωμα του βοηθού του Αϊ Βασίλη!
Έτσι έφτιαξαν στολίδια με κανέλα και αλάτι, μπισκότοσπιτα, cookies, γλειφιτζούρια χιονάνθρωπους, στολίδια για το δέντρο τους, κάρτες με μοναδικές ευχές, ιδιαίτερα γούρια από χαλκό!
Μεταμόρφωσαν βάζα σε ξωτικά, είδαν χριστουγεννιάτικες ταινίες, έφτιαξαν ποπ κορν και λουκουμάδες, έπαιξαν κυνήγι θησαυρού, άκουσαν ιστορίες για τα Χριστούγεννα, έγραψαν γράμμα στον Αϊ Βασίλη και κυρίως έπαιξαν, γέλασαν και διασκέδασαν με τα αγαπημένα τους ξωτικά!!
Τα ξωτικά του ΚΔΑΠ και το προσωπικό του σας στέλνουν τις ευχές τους για καλά Χριστούγεννα και για μια νέα Χρόνια γεμάτη υγεία και αγάπη!
Και μην ξεχνάτε να ονειρεύεστε όπως τα παιδιά...


Δεν υπάρχουν σχόλια: