Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Καρατομήσεις κορυφαίων στελεχών του δήμου Θεσσαλονίκης για εμβολιασμούς εκτός σειράς

Δύο κορυφαία στελέχη της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης φέρονται εμπλεκόμενα σε σκάνδαλο με εμβολιασμούς εκτός σειράς.
Ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, απάλλαξε των καθηκόντων της την αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου, καθώς η ίδια αρνήθηκε να παραιτηθεί, και κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα. Σύμφωνα με το .voria.gr ο Δήμαρχος τους ανακοίνωσε ότι λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τις καταγγελίες για τις παρατυπίες στους εμβολιασμούς στα δύο ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, υπόθεση για την οποία έχει ήδη παρέμβει εισαγγελέας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr ο κ. Τσαβλής είναι πνευμονολόγος στο ένα από τα δύο ιδρύματα, στο οποίο φέρονται να εμβολιάστηκαν εκτός σειράς άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Σε ό,τι αφορά την κ. Ακριτίδου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να εμβολιάστηκε η ίδια εκτός σειράς στο ένα από τα δύο ιδρύματα στο οποίο είναι γιατρός η κόρη της.
 
Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: