Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΔΔΗΕ: "Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση, ζητάμε συγγνώμη"

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στις περιοχές των Βορείων Προαστίων, όπου και σήμερα ωστόσο θα υπάρχουν έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης. Η ανακοίνωση και η συγγνώμη του ΔΕΔΔΗΕ.
Μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του Δικτύου Μέσης Τάσης, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες των συνεργείων του στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης στις περιοχές Αγ. Στέφανος, Δροσιά, 'Άνοιξη Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά, ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα ηλεκτροδότησης που προκλήθηκε από την κακοκαιρία Μήδεια.
Ωστόσο, στις πληγείσες περιοχές των Β. Προαστίων, πραγματοποιούνται σήμερα έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης για την αντικατάσταση -πλήρη επιδιόρθωση στοιχείων του Δικτύου.
Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όσους εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, σημειώνοντας ότι τα συνεργεία του παραμένουν στις πληγείσες περιοχές για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να επέμβουν άμεσα όπου και εάν προκύψουν προβλήματα.
Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει τέλος συγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς αυτής κακοκαιρίας και ευχαριστεί θερμά το τεχνικό του προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους, καθώς και την Πολιτική Προστασία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Δήμους και τις Περιφέρειες, για τη συνδρομή τους στη μάχη με το χρόνο που δόθηκε για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών από την Μήδεια.
 
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: