Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Οργιο ψεύδους και διαστρέβλωσης από Μητσοτάκη για το ΑΠΘ

“Η με τη γνώση και την ελευθερία, ή με τις κουκούλες και τη βία. Βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα; (…). Η δική μας απάντηση στο γκρέμισμα των βιβλιοθηκών είναι το χτίσιμο της νέας παιδείας, της τριτοβάθμιας παιδείας. Χθες μερικοί νεαροί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς οι οποίοι προστάτευαν τα έργα κατασκευής της νέας βιβλιοθήκης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Όσοι θέλουν να ξαναμπούν με βαριοπούλες και να τα κάνουν τα γυαλιά – καρφιά η πολιτεία δεν θα το επιτρέψει γι’ αυτό, γιατί οσοι αναζητούν αίμα και ήρωες δεν θα το βρουν σε συλλογικότητες με το αποκαλυπτικό όνομα “ανομία”»!
Αυτό το όργιο ψεύδους και διαστρέβλωσης έχει υπογραφή: Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πολιτικός προιστάμενος της Κεραμέως και πρωθυπουργός της… αριστείας, μιλώντας στο υπουργικό του συμβούλιο επιδόθηκε σε ένα ντελίριο ψεύδους και συκοφαντίας όσον αφορά τα γεγονότα στο ΑΠΘ.
Ο Κ.Μητσοτάκης διαστρέβλωσε συνειδητά και απροκάλυπτα για ακόμα μία φορά την πραγματικότητα, ισχυριζόμενος ότι οι φοιτητές διαμαρτύρονται ενάντια στην… βιβλιοθήκη όταν εκέινοι διαμαρτύριονται εν΄’αντια στην Αστυνομία και στα ΜΑΤ των Μητσοτάκη – Κεραμέως, ότι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ενώ στην πραγματικότητα συνέβη το ακριβώς αντίθετο!
Φυσικά η “παιδαγωγική” αντίληψη της κυβέρνησης είναι τέτοια που ο πρωθυπουργός ούτε καν ασχολήθηκε με τις ευθείες βολές χειροβομβίδων κρότου λάμψης εναντίον των φοιτητών και τον τραυματισμό του 21χρονου φοιτητή.
Ενώ το αστυνομικό όργιο στο ΑΠΘ δεν αμφισβητείται από κανέναν που έχει μάτια και μπορεί να δει τα βίντεο – ντοκουμέντα που απεικονίζουν την αστυνομική αγριότητα κατά φοιτητών και τον φοιτητή αιμόφυρτο στο έδαφος, ο Μητσοτάκης προχώρησε σε ένα κρεσέντο απόδοσης ευθυνών στους νέους και στις νέες, ενώ στη συνέχεια, συνεχίζοντας τον επικοινωνιακό γκεμπελισμό κατέφυγε σε διατυπώσεις του τύπου «με τη γνώση και την ελευθερία ή με την βαριοπούλα και την κουκούλα;»!
Φυσικά οι μόνοι που φορούσαν κουκούλες χτες στο ΑΠΘ ήταν οι ΜΑΤατζήδες της κυβέρνησης Μητσοτάκη οι οποίο έχουν φυτευτεί στο Πανεπιστήμιο “προαναγγέλοντας” τι ακριβώς επιδιώκει η κυβέρνηση του κνούτου με την επιβολή της λεγόμενης “Πανεπιστημιακής Αστυνομίας”.
 
Πηγή: imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: