Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ανανέωσαν την συνεργασία τους ο Κώστας Τσαλκιτζής και ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας και Κώστας Τσαλκιτζής, θα συνεχίσουν και φέτος μαζί, για να ολοκληρώσουν επιτυχώς αυτό που άρχισαν πέρυσι με την επαναδραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου και δεν το κατάφεραν για διάφορους αγωνιστικούς, αλλά και εξωαγωνιστικούς λόγους, όπως θεωρούν όλοι στον σύλλογο ότι αυτοί προέκυψαν και εξελίχθηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο...
Μετά την σύντομη συνάντηση και την οριστική συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας τους, ο φιλόδοξος πρόεδρος Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο έμπειρος προπονητής ανώτερων κατηγοριών Κώστας Τσαλκιτζής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ξεκίνησαν άμεσα τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. 
Βασική επιδίωξη και των δύο πλευρών η διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού αξιόλογου ρόστερ, αλλά και η αναγκαία όσο και σημαντική μεταγραφική ενίσχυση που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με την προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών και με μοναδικό στόχο τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον πρωταθλητισμό σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεται η ομάδα, με όσα ακούγονται και λέγονται παρασκηνιακά, για ριζικές αλλαγές και αναδιαρθρώσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: