Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Τουρισμός για Όλους: Δείτε τα αποτελέσματα για τα vouchers

Βγήκαν οι πίνακες με τους 200.000 νέους δικαιούχους του προγράμματος "Τουρισμός για Όλους" για vouchers φθινοπωρινών και χειμερινών διακοπών. Δείτε τα αποτελέσματα.
Αναρτήθηκε ο πίνακας με τους νέους 200.000 δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους». Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα vouchers των 150 ευρώ για φθινοπωρινές και χειμερινές διακοπές.
Η ενεργοποίηση των άυλων ψηφιακών καρτών και η πίστωση της αναλογούσας ενίσχυσης θα διενεργηθεί το προσεχές διάστημα, με σχετική ενημέρωση των δικαιούχων και πάλι μέσω μηνύματος sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η χορήγηση των χρημάτων γίνεται άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.
Υπενθυμίζεται ότι το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει επιδότηση στα 150 ευρώ για τις δαπάνες διαμονής, ψηφιακό τρόπο πληρωμής, επιτόπια αποζημίωση για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και ενισχυμένη επιδότηση 200 ευρώ για τους συμπολίτες μας με αναπηρία.
Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν επίσης εντός μερικών ημερών είτε με sms είτε με mail.
Δείτε τον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων – Κλήρωση 16-09-2022

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: