Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο στον ΦΑΣ Νάουσα - Ορατός ο κίνδυνος διάλυσης!

Σε διοικητικό αδιέξοδο βρίσκεται ο ΦΑΣ Νάουσα μετά την αδυναμία να βγάλει νέο συμβούλιο στις γενικές συνελεύσεις που προηγήθηκαν, καθώς δεν βρέθηκαν τα άτομα που θα τρέξουν διοικητικά την ομάδα.
Οι μέρες περνούν χωρίς να υπάρχει υποψήφιο διοικητικό σχήμα να τρέξει την ιστορική ομάδα την προσεχή σεζόν 2022-23 που όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα καταφέρει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας).
Οι υποψήφιοι μνηστήρες «εξαφανίστηκαν» και όλες οι προσπάθειες για σύσταση διοικητικού συμβουλίου, η μια μετά την άλλη, πέφτουν στο κενό.
Η επιλογή του κ. Τσαχουρίδη για την ανάληψη της Προεδρίας του συλλόγου και την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής ήταν χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη επιλογή, κάτι που όσο περνούν οι μέρες γίνεται όλο και πιο εμφανές.
Με... αέρα κοπανιστό αυγά δεν βάφονται!
Οι φερόμενοι ως επενδυτές όπως αποδεικνύεται πουλούσαν αέρα κοπανιστό και οι υποσχέσεις για μια πολύ δυνατή ομάδα, ικανή για τα πάντα αποδείχθηκαν χωρίς αντίκρισμα.
Ευχή όλων είναι το ιστορικό σωματείο της Νάουσας να βγει από το αδιέξοδο, όμως τα πράγματα φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολα!

Πηγή: gnomi.news

Δεν υπάρχουν σχόλια: