Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Ο Αετός Βαρβάρας απαντά στον Π.Ο. Ν. Μουδανιών: “Κάντε αυτοκριτική, μη διασύρετε την ιστορία του ΠΟΜ”

Τη δική του απάντηση στις τοποθετήσεις της διοίκησης του ΠΟ Μουδανιών, μετά το χαμένο παιχνίδι εκτός έδρας (4-0), έδωσε ο πρωτοπόρος στο τοπικό Χαλκιδικής Αετός Βαρβάρας (+4 από Καλλικράτεια), με ανάρτηση στα social media.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “ασπρόμαυρων”:
“Αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε γίναμε δέκτες ανακοινώσεων και τοποθετήσεων σε κανάλια που όλες προσπαθούσαν να αμαυρώσουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας ώστε να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1. Στα παρακάτω γραφόμενα μας λέμε εξαρχής ότι δεν αφορούν τον Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ως σύλλογο (που κανείς δεν αμφισβητεί ότι μαζί με την Νίκη Πολυγυρου είναι οι δυο ιστορικοτεροι σύλλογοι στο νομό μας)ούτε και το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του,αφορούν μόνο το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος.Κύριοι το ότι ο Π..Ο.Μ βρίσκεται 11 βαθμούς απο την κορυφή (παρά την μεγάλη νίκη που κάνατε) και στην 5η θέση δεν ευθύνεται ούτε η Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής, ούτε το χωριουδάκι καραβλαχων (όπως μας αποκαλείτε)αλλά ούτε και οι τρεις ομάδες που βρισκονται ποιο ψηλά στη βαθμολογία από σας,ευθύνεστε εσείς και μόνο εσείς. Γι αυτό λοιπόν αντί να ρίχνεται λάσπη να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα κάντε την αυτοκριτική σας και μην διασύρεται την ιστορία του Π.Ο.Μ λέγοντας ότι ένα χωριουδακι καραβλαχων (όπως μας αποκαλείτε) έχει την δύναμη να στελνει διαιτητές για να σας αποδεκατίσουν. Όσο για το κάλεσμα που ζητάτε απ τους υπόλοιπους Προέδρους των ομάδων της Α1 καλό θα ήταν να κάνετε ένα γκάλοπ για να δειτε τι άποψη έχουν για εσάς και τι για το χωριουδακι των καραβλαχων (όπως μας αποκαλείτε). Τέλος για να μην σας κουράζουμε άλλο Κύριε Παπάζογλου σας ενημερώνουμε ότι δεν παίξατε μόνο εσείς στην Β' εθνική, υπάρχουν και σήμερα αξιόλογοι διαιτητές που διαιτητευουν στην Β’ εθνική και ακόμη ψηλότερα (αλλά μάλλον νομιζετε ότι μόλις φυγατε εσείς έκλεισε η κάνουλα και όλα τα παιδιά που προσπαθούν αναδειχθούν τώρα δεν αξίζουν). Όσο για το παιχνίδι του Α γύρου που αναφερθήκατε δόξα το Θεό υπήρχε πολύς κόσμος στο γήπεδο και είδε αν κέρδισε δίκαια ο ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ συγνώμη ο ΑΕΤΟΣ της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής. Υ.Γ: Κύριε πρόεδρε του ποδοσφαιρικού τμήματος για να χαρίσεις κάτι πρέπει να σου ανήκει. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας για να μη νομιζετε ότι η σιωπή μας ηταν αδυναμία. Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη που πετύχατε!!!!”.
Θα αναφερθούμε και στο κανάλι που πήρε συνεντεύξεις μετά το τέλος του παιχνιδιού Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ. Οταν εκτός του αγωνιστικού που μίλησαν προπονητες και ποδοσφαιριστές μιλούν παράγοντες που αναφέρονται σε άλλες ομάδες θα έπρεπε για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας να ζητηθεί και η άποψη των παραγόντων της αντίπαλης ομάδας για να υπαρξει αντίλογος. Όσο για την κάλυψη των αγώνων σας δίνουμε πραγματικά συγχαρητήρια γιατί είναι σε επαγγελματικο επίπεδο και βοηθάτε στην εξέλιξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου..




Δεν υπάρχουν σχόλια: