Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Πόσοι άνθρωποι έχουν κάνει σεξ με συνάδελφό τους;

Το ερώτημα είναι αμείλικτο: Πόσοι άνθρωποι έχουν κάνει σεξ με συναδέρφους τους;
Πιο συγκεκριμένα, ερωτικές φαντασιώσεις με συναδέλφους τους από τον χώρο εργασίας έχουν οι περισσότεροι. Αυτό είναι κάτι που είναι γνωστό. Μάλιστα κι εμείς από αυτήν εδώ τη στήλη σας έχουμε γράψει αρκετές φορές για αυτό!
Πάμε όμως να τα δούμε αυτά και με αριθμούς. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ένας στους δύο εργαζόμενους παραδέχεται ότι φαντασιώνεται ερωτικές περιπτύξεις με συνάδελφό του.
Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση, είναι ο αριθμός των ανθρώπων που παραδέχονται ότι έχουν κάνει σεξ στον χώρο εργασίας τους.
Περισσότερο οι άντρες από τις γυναίκες
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από βρετανική έρευνα, οι άνδρες, σε μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι οι γυναίκες, έχουν κάνει ή επιθυμούν να κάνουν σεξ στον εργασιακό τους χώρο.
Πιο αναλυτικά, το 61% των ανδρών παραδέχεται πως έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις με συνάδελφό του μέσα στο γραφείο.
Από την άλλη πλευρά, το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ανέρχεται σε 56%.
Πού το φαντασιώνονται;
Όσον αφορά στο πως προτιμούν το σεξ στον χώρο εργασίας, η πλειονότητα των γυναικών το φαντασιώνεται στην αίθουσα συσκέψεων, ενώ των ανδρών στην… αποθήκη!
Το σεξ στην τουαλέτα του χώρου εργασίας συγκεντρώνει ποσοστό 20% στους άνδρες και 10% στις γυναίκες.
Το σεξ στο ασανσέρ συγκεντρώνει ποσοστό 17% στους άνδρες και 11% στις γυναίκες.
Μάλιστα, άλλη έρευνα αναφέρει πως το 65% των ερωτηθέντων, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει έστω και μία φορά σεξ με κάποιον συνάδελφο.
Άμα λοιπόν φαντασιώνεστε να κάνετε άγριο σεξ με κάποιον/ κάποια συνάδερφό σας, να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Είστε πολλοί και… είστε παντού!

Οδυσσέας Δροπολίτης
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: