Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Με τεράστια επιτυχία ο ετήσιος χορός του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών «Η Πέλλα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ» ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο κέντρο διασκέδασης «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εξαιρετική εμφάνιση του παιδικού χορευτικού τμήματος του Ομίλου μας, την οποία οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενθουσιασμό, καθώς οι μικροί μας χορευτές παρουσίασαν υποδειγματικά χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Ακολούθως, ο πρόεδρος του Ομίλου, κ. Γεώργιος Δόντσιος, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν τον Όμιλο στην εκδήλωσή του, παρουσίασε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, τους χοροδιδασκάλους κ. Αμπεριάδη Αριστοτέλη και κ. Κεχαγιά Αναστασία, καθώς και την υπεύθυνη του θεατρικού τμήματος κ. Φλήρη Γιώτα. Επίσης, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η βραδιά συνεχίστηκε μ’ ένα πρωτόγνωρο παραδοσιακό γλέντι γεμάτο κέφι, ζωντάνια και ενθουσιασμό. Πρωταγωνιστές της βραδιάς η ορχήστρα «Χάλκινα Ηχοχρώματα», μία από τις καλύτερες ορχήστρες της Μακεδονίας, που ξεσήκωσε τον κόσμο με τους παραδοσιακούς ήχους και τις μελωδίες της. Τα «Χάλκινα Ηχοχρώματα» δημιούργησαν το απαραίτητο κλίμα, ώστε ο κόσμος να διασκεδάσει με απεριόριστο κέφι και να μην αφήσει την πίστα ούτε για ένα λεπτό.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι :
Δήμαρχος Πέλλας κ. Γ. Στάμκος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πέλλας κ. Ι. Τζαμτζής.
Οι βουλευτές Ν. Πέλλας κ. Γ. Καρασμάνης, κ. Δ. Σταμενίτης και κ. Β. Βασιλειάδης.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Πέλλας κ. Π. Περδικάτσης
Ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Ανδρέαδης.
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Σ. Καστερίδης, κ. Θ. Θεοδωρίδης και κ. Σ. Φουντουκίδης.
Ο πολιτευτής Ν. Πέλλας κ. Γ. Δέλλιος.
Το επιτελείο της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) με επικεφαλής τον μαέστρο και διευθυντή κ. Ευάγγελο Αραμπατζή.
Πρόεδροι, χοροδιδάσκαλοι και αντιπροσωπείες από συλλόγους της περιοχής μας.
Ιστορική Και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος».
Πολιτιστικός και Λαογραφικός Όμιλος Αριδαίας και Περιχώρων «Ακρίτες Αλμωπίας».
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατάδων Πέλλας «Ο Φίλιππος».
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας».
Σύλλογος Κρητών Γιαννιτσών «Μινωίτες».
Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας «Οι Παίονες».
Φιλοπρόοδος Επιμορφωτικός Σύλλογος Πετριάς «Νέα Γενιά».
Μακεδονικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης.
Σύλλογος Στραντζαλιωτών Νομού Πέλλας «Η Στράντζα».
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιφύτου «Πυρσός».
Πολιτιστικός Σύλλογος Κρωμνιωτών «Άγιος Νικόλαος».
Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Πέλλας «Η Ανατολική Ρωμυλία».
Πολιτιστικός Σύλλογος Αθύρων Πέλλας.
Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπέτρου.
Ευχαριστούμε τη χοροδιδάσκαλο κ. Κεχαγιά Αναστασία, για την άψογη εμφάνιση του παιδικού χορευτικού τμήματός της, όλους τους μικρούς μας χορευτές, αλλά και τους γονείς τους που αγόγγυστα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και εκδήλωση του Ομίλου.
Ευχαριστούμε τις τοπικές εφημερίδες για την προβολή των δραστηριοτήτων του Ομίλου, όπως επίσης και τις ηλεκτρονικές πύλες για τη συνεχή ενημέρωση των μελών και φίλων μας μέσω των ιστοσελίδων τους.
Επίσης, εγκάρδιες ευχαριστίες στον κ. Αντώνη Παπαδόπουλο καθώς και στους κ. Ιωάννα Βασιλούδη και Παύλο-Νεκτάριο Παπαδόπουλο για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης μέσα από το ιστότοπο εκδηλώσεων «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ» και τον ιστότοπο ειδήσεων PELLA NEWS αντίστοιχα.
Ευχαριστούμε τους δωροθέτες, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της πόλης μας, για την προσφορά τους στην εκδήλωση μας.
Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε και φέτος με την παρουσία του και μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας .
Παραχώρηση φωτογραφιών Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ.









Δεν υπάρχουν σχόλια: