Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

ΑΣ Εδεσσαϊκός: Στήριξη της πρώτης ομάδας στην Ακαδημία! Προχωρά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν!

Συνάντηση με το προπονητικό team της ακαδημίας είχε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τζεπτιμπης, όπου συζητήθηκαν τα θέματα της ακαδημίας και δόθηκε μία νεα κατεύθυνση, ώστε η πρώτη ομάδα να βασιστεί σε μεγάλο βαθμό από φέτος στα παιδιά της ακαδημίας!
Ο κ. Τζεπτιμπης αναγνώρισε την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και διαβεβαίωσε τους προπονητές ότι η προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης!
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει συνάντηση με γονείς και αθλητές, ώστε να γίνει γνωστό από κοντά το νέο πλάνο της ομάδας!
Ταυτόχρονα γίνονται καθημερινές επαφές και συμφωνίες με νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στην ομάδα, αλλά και με άλλους στον νομό, όπως και με έμπειρους που θα στελεχώσουν την ομάδα και θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους τους νεότερους!
Τα οργανωτικά θέματα επίσης επιλύονται σε καθημερινή βάση, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς!
Η διοίκηση καλει τους φίλους της ομάδας, τους γονείς των αθλητών και τους εθελοντές να στηρίξουν την νέα προσπάθεια, η οποία σε βάθος χρόνου θα συσπειρώσει και θα δυναμώσει τον σύλλογο με δικά του παιδιά!
Ο στόχος της ομάδας, με την αρωγή επιφανών παραγόντων που θα βοηθήσουν τα μέγιστα, είναι να επανέλθει στα επόμενα χρόνια στη θέση που της αρμόζει με παιδιά του τόπου μας!!
Με τακτικές ανακοινώσεις θα υπάρχει ενημέρωση για όλα τα δρώμενα της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: