Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας - Α1 Ερασιτεχνική: Κεραυνός Μεσιανού - ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας 0 - 0. Αναστενάζουν τα γκολπόστ και τα δοκάρια σπάζουν...

Με πολλές χαμένες ευκαιρίες στην πλειοψηφία τους κλασικές και σε πέντε περιπτώσεις απ' αυτές οι ποδοσφαιριστές του να σημαδεύουν ισάριθμες φορές τα δοκάρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παπαδόπουλου, ο ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας κατάφερε χθες να πετάξει άλλους δύο βαθμούς στο κάλαθο των αχρήστων, αυτή τη φορά στο γειτονικό Μεσιανό με αντίπαλο τον αξιόμαχο τοπικό Κεραυνό, που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή του στην κατηγορία... Υπερπροσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που τους αξίζουν συγχαρητήρια, σ' ένα πολύ βαρύ από την βροχόπτωση που προηγήθηκε, γήπεδο.
Αναστενάζουν τα γκολπόστ
και τα δοκάρια σπάζουν...
...Εμπρός της Πέλλας παλικάρια
σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια...

Πιστή εφαρμογή στο χθεσινό παιχνίδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πέλλας, είχαν οι παραπάνω στίχοι του ύμνου της ΑΕΚ, με τους παίκτες της Πέλλας, να πιέζουν κατά διαστήματα ασφυκτικά τον αντίπαλό τους, να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες με κάθε τρόπο, κι από κάθε θέση, σημαδεύοντας πέντε φορές μάλιστα τα δοκάρια της εστίας του Μεσιανού!!! Κι επειδή ούτε οι πολλές κλασικές χαμένες ευκαιρίες, ούτε τα δοκάρια δίνουν βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το λιγότερο δυνατό βαθμολογικό κέρδος από το δημοτικό γήπεδο Μεσιανού, που θα μπορούσε να είναι και μεγάλη ζημιά, αν οι γηπεδούχοι στις 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν συνολικά, κατάφερναν να πετύχουν κάποιο τέρμα και μάλιστα τη μία εξ αυτών λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης σε μοναδικό και ανεπανάληπτο τετ α τετ του Αντώνη Πανταζίδη, που πλάσαρε μόνος απέναντι από τον Παναγιωτόπουλο λίγο άουτ! Για την ομάδα της Πέλλας εκτός από τον τερματοφύλακα της, δεν υπήρξε άλλος ποδοσφαιριστής που να μην ενεπλάκη με κάποιον τρόπο σε κάποια μικρή ή μεγάλη ευκαιρία, ενώ για την ομάδα του Μεσιανού κορυφαίες ευκαιρίες, η μια σχεδόν με την έναρξη του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Πολατίδη και η άλλη στην εκπνοή, αυτή που προαναφέρθηκε με τον Πανταζίδη Α..
Άριστη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η διαιτησία των κ.κ. Ραμπούση, Δέλλιου και Σαμαρά, αν δεν υπήρχε η όχι και τόσο αμφισβητούμενη φάση του πρώτου ημιχρόνου, με την Πέλλα να ζητάει δικαίως την εσχάτη των ποινών σε καθαρή ανατροπή του Παναγιωτέλη εντός περιοχής από αμυντικό των γηπεδούχων (Πανταζίδης Ε.), κι ενώ αυτός έβγαινε μόνος μπροστά στο τέρμα του Παπαδόπουλου. Τις δίκαιες κόκκινες κάρτες (δεύτερες κίτρινες για επικίνδυνο παιχνίδι) αντίκρισαν, οι Πανταζίδης Ε. για τους γηπεδούχους και Παπακωστίδης για τους φιλοξενούμενους.
Οι συνθέσεις που κατέβασαν και οι αλλαγές που χρησιμοποίησαν οι δύο προπονητές κ.κ. Παπαδόπουλος Κ. και Αμπιντίν Λ.:

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: