Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 26/11

Ένας αγώνας σήμερα για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και ο προτελευταίος μέχρι πρότινος του βαθμολογικού πίνακα Κεραυνός Μεσιανού, πέτυχε μια νίκη που προκάλεσε σίγουρα αίσθηση στο φίλαθλο κοινό της Πέλλας, έχοντας απέναντι έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως ήταν η τρίτη της βαθμολογίας πριν την αναμέτρηση Δόξα Μελισσίου!

Απόλυτη επικράτηση των γηπεδούχων στην Α' Ερασιτεχνική, με την νίκη των Προμάχων επί του φιλόδοξου και ισχυρού Δυτικού να ξεχωρίζει ιδιαίτερα, αλλά και την νέα εκτός έδρας ήττα της Νέας Πέλλας, αυτή τη φορά στον Προφήτη Ηλία. Τέλος, δύσκολα τρίποντα σε αμφίρροπα παιχνίδια, είχαμε για τους σημερινούς νικητές των δύο ομίλων της Β' Ερασιτεχνικής.
Στο Μεσιανό, ο ψυχωμένος τοπικός Κεραυνός αν και αγωνιζόμενος με αριθμητικό μειονέκτημα σχεδόν από το ξεκίνημα του αγώνα (Σαρόπουλος 15'), πέτυχε μια πολύ σημαντική βαθμολογικά και αγωνιστικά νίκη. Και όσοι βιαστούν να την χαρακτηρίσουν σούπερ έκπληξη, προφανώς δεν έχουν παρακολουθήσει την ομάδα του Μεσιανού, που δείχνει να προσαρμόζεται στην κατηγορία και στα τελευταία κυρίως παιχνίδια με εξαίρεση αυτό στην Αξό που δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, παρά τις αγωνιστικές αντιξοότητες και τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει με τραυματισμούς και αποβολές, δείχνει αξιοσημείωτη αγωνιστική συνέπεια και παίρνει έστω και σε κάποιες περιπτώσεις και με την βοήθεια της τύχης σημαντικά αποτελέσματα (η Δόξα Μελισσίου είχε ένα δοκάρι με τον Πισμισάκη νωρίτερα, κι έχασε πέναλτι πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με τον Χατζηχρήστο). Τα τέρματα των νικητών πέτυχε ο πολύ καλός σήμερα Πολατίδης (50' και 80'), ενώ για τους ηττημένους που είχαν κι αυτοί σημαντικές απουσίες, ο Πισμισάκης Ι. (75').
 

 

Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες σε Α1 και Α' Ερασιτεχνική:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 9η αγωνιστική
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 2 - 1



Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 7η αγωνιστική

ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 4 - 2
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 3 - 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 1 - 0
Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 5 - 0
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 2 - 1



Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 1 - 0
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 2 - 1
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ - ΑΣ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0 - 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: