Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 25/11

Επικράτηση όλων των θεωρητικά και όσο προχωρά το πρωτάθλημα και των πρακτικά φαβορί στα σημερινά παιχνίδια για την Α1 Ερασιτεχνική και μάλιστα στα πέντε απ' αυτά, τα τελικά σκορ έγραψαν τρία γκολ για τις νικήτριες ομάδες (συμπεριλαμβανομένου κι αυτού χωρίς αγώνα)!

Στην Α' Ερασιτεχνική ένα μόλις παιχνίδι, με την Νίκη Καλής, να επιβεβαιώνει εκκωφαντικά την ανοδική αγωνιστική και βαθμολογική της πορεία. Τέλος, στους δύο ομίλους της Β' Ερασιτεχνικής, είχαμε εύκολες νίκες για τους γηπεδούχους.
Στο παιχνίδι της Αξού σε άριστες για την εποχή καιρικές συνθήκες συγκριτικά με το μεγαλύτερο γεωγραφικά μέρος του νομού όπου επικρατούσαν άνεμοι, κρύο και κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις, ο φιλοξενούμενος Εθνικός Γιαννιτσών μπήκε καλύτερα, πέτυχε δύο τέρματα σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο με τον Ευφραιμίδη (5, 25), κι έδειχνε να περνάει ένα εύκολο απόγευμα μέχρι την μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους της Νίκης Αξού, μ' ένα τυχερό αλλά πολύ θεαματικό γκολ του Τρελόπουλου (40'). Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά γενικότερα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι «έσβησε» από καθαρές ευκαιρίες κι από τους δύο αντιπάλους, με τις άμυνες να λειτουργούν σωστά και να κόβουν εύκολα ή δύσκολα κάθε προϋπόθεση κι απόπειρα επικίνδυνης κατάστασης μπροστά από τα δύο τέρματα. Κι αυτό που κρατούσε κάποιο αγωνιστικό ενδιαφέρον στην εξέλιξη, ήταν οι δυνατές μονομαχίες και η ρευστότητα του σκορ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν περισσότερο μια αμυντική αδράνεια ή ένα λάθος των αντιπάλων, προκειμένου να εκμεταλλευθούν υπέρ τους την συγκυρία για κάποιο τέρμα. Κι αυτό συνέβη από την πλευρά των γηπεδούχων, όταν μετά από λάθος εκτίμηση σε έξοδο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων σχεδόν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Γουστέρης κυνηγώντας μια φαινομενικά χαμένη φάση με πείσμα κι επιμονή, βγήκε κερδισμένος από την αμυντική σύγχυση, κι έγραψε μόνος με την αντίπαλη και ανυπεράσπιστη εστία το τελικό 1 - 3.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα: 


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 9η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 3 - 0
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 0 - 3
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 5 - 2
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1 - 3
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 3 - 0
ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 0 - 3 α.α.

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 7η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 5 - 1
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0 - 3 α.α.

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική
ΝΕΟΣ ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΖΕΡΒΗΣ 3 - 1
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική
ΝΕΟΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 6 - 1
ΠΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ - ΔΟΞΑ ΠΑΛΙΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 4 - 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: