Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 17/2

Εύκολη επικράτηση για τον Απόλλωνα στην Κρύα Βρύση επί της Δόξας Μελισσίου, με τον πρωτοπόρο μάλιστα να χάνει και πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο πιο ενδιαφέρον βαθμολογικά παιχνίδι της αγωνιστικής, η Νίκη Αξού πήρε μια νίκη στο Μεσιανό επί του τοπικού Κεραυνού, που τις έδωσε κάτι περισσότερο από μόνο τρεις πολύτιμους βαθμούς. Τέλος σε ότι αφορά τους αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής, Άρης Νησίου και Εθνικός Γιαννιτσών δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο γήπεδο του Άγρα, κι έτσι μοιραία η βαθμολογική διαφορά από την κορυφή, αυξήθηκε ακόμη περισσότερο.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες σε αγώνες με ανατροπές και συγκινήσεις, τα όποια βαθμολογικά κέρδη όσο σημαντικά και να είναι στην παρούσα φάση, φαντάζουν προσωρινά μέχρι την επόμενη αγωνιστική και την αμφίρροπη εξέλιξη των πρωταθλημάτων και τον μεγάλο συνωστισμό ομάδων κυρίως στην ουρά της Α' Ερασιτεχνικής.
Στο Μεσιανό σε παιχνίδι με ένταση εντός κι εκτός γηπέδου (την προηγούμενη αγωνιστική είδαμε είσοδο «αγανακτισμένων» παραγόντων στο γήπεδο, σήμερα την σκυτάλη πήραν «αγανακτισμένοι» φίλαθλοι), αλλά χωρίς καθαρές ευκαιρίες εκατέρωθεν, η καλύτερη κυρίως στο πρώτο μέρος Νίκη Αξού, εκμεταλλεύτηκε στο ξεκίνημα την μοναδική καλή στιγμή της επιθετικά σε ολόκληρο το 90λεπτο με καλές προϋποθέσεις επίτευξης κάποιου γκολ, σκόραρε με κοντινό σουτ του Βαγγέλη (10') κι έφτασε στην σημαντική νίκη. Αντίθετα οι γηπεδούχοι πολύ φλύαροι και κατώτεροι των περιστάσεων, παρά την γηπεδική υπεροχή στο δεύτερο μέρος, δεν κατέγραψαν φάση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως καθαρή ευκαιρία, αφού ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που πάτησαν μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Από μία αποβολή για κάθε ομάδα, μ' αυτή της Αξού να προηγείται αρκετά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (Περπερίδης 60'), κι αυτή του Μεσιανού πέντε λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα (Πανταζίδη Ε.).
 










 
 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 19η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 5 - 0
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0 - 0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 0 - 1
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 3 - 0 α.α. 

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 17η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 0 - 1
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 3 - 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 4 - 2
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ 0 - 3 α.α. 

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAYOFF - 1η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 2 - 2
Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΖΕΡΒΗΣ 2 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: