Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Πέλλας: Υλοποίηση προγραμμάτων άθλησης για όλους

Ο Δήμος Πέλλας ανακοινώνει την πρόσληψη δέκα οκτώ (18) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οι οποίοι θα απασχοληθούν στα ΠΑγΟ της Γ.Γ.Α. που θα υλοποιηθούν την περίοδο 2024. 
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν προγράμματα Άθλησης Νέων, Άσκησης στην Προσχολική Ηλικία, Αεροβίωσης – Μυϊκής Ενδυνάμωσης Γυναικών, Άσκησης στην Τρίτη Ηλικία στα ΚΑΠΗ του Δήμου, Προετοιμασίας για στρατιωτικές σχολές – Τ.Ε.Φ.Α.Α, προγράμματα αθλητισμού για παιδιά και έφηβους στο Ναυταθλητικό κέντρο του Λουδία, καθώς και πρόγραμμα άθλησης που αφορά Άτομα με Αναπηρίες στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Γιαννιτσών.
Στα Π.Α.γ.Ο. προσλαμβάνονται άνεργοι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής που έχουν τις αντίστοιχες ειδικότητες καθώς και τις απαραίτητες γνώσεις – σεμινάρια. Τα τμήματα με τους υπεύθυνους γυμναστές και τους χώρους άθλησης θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το πέρας των προσλήψεων.
Η Ανακοίνωση Πρόσληψης των Π.Φ.Α., όπου αναφέρονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, η προθεσμία ενστάσεων και ο τρόπος μοριοδότησης, έχει αναρτηθεί στην διαύγεια ΑΔΑ 6ΝΣΜΩΞΤ-ΝΩ4, στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας, στις εφημερίδες του Νομού καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου.
Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αυτοπροσώπως η ταχυδρομικώς, την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημέρα ανάρτησης της ανακοίνωσης, έως την Τετάρτη 28/2 ώρες 9:00. – 14:00 (από 15/02/2024 έως και 28/02/2024), στο γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, Βόρεια Πτέρυγα, 1ος όροφος)
Δ/νση: Κ.Ασμανίδη 2, ΤΚ 58100.
Υπεύθυνη: Δώρα Συλλέκτη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23820 84379
Email: aodig@giannitsa .gr
  • Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Ανακοίνωση
  • Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Αίτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: