Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΕΠΟ: Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.
1) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Θύελλα Σαρακηνών» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3 που είχε οριστεί για τις 17.12.2023, με το σωματείο «Δόξα Δράμας ΓΣ» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, β) αφαίρεση 5 βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται καθώς επίσης και 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί και γ) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ.
2) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Θύελλα Σαρακηνών» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3 που είχε οριστεί για τις 20.12.2023, με το σωματείο «ΑΣ Νέστος Χρυσούπολης» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, β) αφαίρεση 5 βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται καθώς επίσης και 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί και γ) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ.
3) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Αστέρας Πετριτή» χρηματική ποινή ύψους 334 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Σπυρίδωνα Στούπα, εκπροσώπου του ως άνω σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου που επιβλήθηκε σε βάρος του Σπυρίδωνα Στούπα.
(αγώνας της 17.12.2023, ΑΟ Αστέρας Πετριτή-ΑΣ Καστοριά 1980, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)
4) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961» χρηματική ποινή ύψους 334 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Διονύσιου Κορωνιού, δηλωμένου τραυματιοφορέα του ως άνω σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου που επιβλήθηκε σε βάρος του Διονύσιου Κορωνιού.
(αγώνας της 20.12.2023, Ζάκυνθος-Σβορώνος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)
5) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Πανελευσινιακός ΑΟ» χρηματική ποινή ύψους 334 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Παναγιώτη Μαχαίρα, εκπροσώπου του ως άνω σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου που επιβλήθηκε σε βάρος του Παναγιώτη Μαχαίρα.
(αγώνας της 17.12.2023, Μαρκό-Πανελευσινιακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)
6) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Αστέρας Τρίπολης» χρηματική ποινή ύψους 501 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Dragan Knezevic, προπονητή του ως άνω σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα.
Επιβάλλει σε βάρος του Ιωάννη Τζόρβα, εκπροσώπου του ως άνω σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου που επιβλήθηκε για κάθε έναν από τους Dragan Knezevic και Ιωάννη Τζόρβα (αγώνας της 16.12.2023, Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός ΑΟ, για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών)
7) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Λέοντες» χρηματική ποινή ύψους 300 ευρώ (αγώνας της 13.01.2024, ΑΟ Λέοντες-Αίαντας Πυλαίας, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: