Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Άψαλος - Πέλλα (0-1)0-3

Δείτε φωτογραφίες και τα δύο γκολ της ομάδας μας με εκτέλεση πέναλτι.
Με πολύ κακή εμφάνιση αλλά με καλό αποτέλεσμα , πέρασε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος από την Άψαλο πλησιάζοντας στους δύο πλέον βαθμούς τον πρωτοπόρο Ν.Μυλότοπο.
Λίγες φάσεις, ανύπαρκτη κυκλοφορία, κακές επιλογές και πολλά λάθη σκιαγραφούν την αγωνιστική εικόνα της ομάδα μας σήμερα στην Άψαλο. Παραταύτα όμως η δοαφορά ποιότητας ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση και με δύο πέναλτι ένα σε κάθε ημίχρονο η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος. Το πρώτο λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Κούμπους ανετράπη καθάρα μέσα στην περιοχή του Ολύμπου μετά από εξαιρετική προσπάθεια όταν πέρασε δύο αμυντικούς. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιβελέκης κι έγραψε το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με υποψία ευκαιριών για την ομάδα μας. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στους γηπεδούχους, όταν σε κακή αμυντική αντίδραση και σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ουγκανέζωφ. Ήταν και η μοναδική επικίνδυνη φάση που δημιουργήσαν οι γηπεδούχοι σε ολόκληρο το παιχνίδι!
Στο δεύτερο ημίχρονο μια από τα ίδια με την μπάλα συνεχώς στα πόδια της Πέλλας, αλλά να μην ολοκληρώνεται σωστά καμιά προσπάθεια. Με την συμπλήρωση σχεδόν μιας ώρας αγώνα και σ' ένα μπάσιμο του Ρίσκου και ανατροπή από αμυντικό της Αψάλου, καταλογίσθηκε το δεύτερο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χαρμάνας γράφοντας το 2-0 και τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Η μετά το δεύτερο Άψαλος παραδόθηκε, αλλά η Πέλλα δεν μπορούσε να κάνει μεγάλες ευκαιρίες ενώ υπήρχαν όλες οι προυποθέσεις. Μια δυο καλές προσπάθειες βρήκαν τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε ετοιμότητα αποτρέποντας το τρίτο γκολ. Τρίτο γκολ που ήρθε σε μια ανύποπτη φάση δέκα λεπτά πριν την λήξη, όταν σε δυνατή κάθετη πάσα του Ρίσκου προς τον Τσιβελέκη, ο τελευταίος δεν βρήκε την μπάλα αλλά ξεγέλασε το τερματοφύλακα, ο οποίος την είδε αργά και μαρτυρικά να καταλήγει στο βάθος της εστίας του. Το τελικό 3-0 απόλυτα δίκαιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση δεν ικανοποίησε κανέναν στην Πέλλα. Από την άλλη η Άψαλος με παρόμοια απόδοση, θα έχει σίγουρα «θέμα» με την παραμονή της.
Κορυφαίοι από την ομάδα μας Κούμπους και Τσιβελέκης.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσίπα που ήταν κοντά στις φάσεις, ενώ καταλόγισε σωστά και τις δύο φορές την εσχάτη των ποινών. Πολύ καλή και η παρουσία των βοηθών, με λίγα ανθρώπινα λάθη.
Η σύνθεση: Ουγκανέζωφ, Κούμπους, Τανταλίδης, Βουσβούρης, Στάγκος, Μπουράκης(Μπρατσούδης), Κορώνας, Καμπούρης, Χαρμάνας(Κυργιαφίνης), Κηλίκης(Ρίσκος), Τσιβελέκης.

-Λίγος κόσμος στο γήπεδο, με την απογοήτευση να είναι εμφανής στις τάξεις των γηπεδούχων.
-Σε κακή κατάσταση και ο αγωνιστικός χώρος, που ταίριαξε γάντι με την απόδοση των δύο ομάδων και το θέαμα που παρακολουθήσαμε.
-Καθαρό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.
-Ένταση προς το τέλος από ελάχιστους φίλους της γηπεδούχου, που αποδοκίμασαν έντονα τους διαιτητές κατά την έξοδό τους από τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν γενικότερα μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα του Ολύμπου...
-Με τις απουσίες της γηπεδούχου είδαμε στην αποστολή της και την 11άδα, αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
-Απουσίες και για την ομάδα μας με τους Γάκη, Καραπίτα να παραμένουν τραυματίες.
-Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Πέλλα με τον κ. Γυριχίδη στον πάγκο.
-Το σημερινό 0-3 ήταν και το σκορ της αγωνιστικής για την Α1.
-Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας φιλοξενεί τον Μακεδονικό Ίδας.














Δεν υπάρχουν σχόλια: