Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΙΚΑΡΩΝ ' ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Σ' ένα σαββατιάτικο πρωινό γεμάτο μπάσκετ, η ακαδημία "ΙΚΑΡΟΙ " Γιαννιτσών φιλοξένησε πλειάδα φιλικών αγώνων στο κλειστό γυμναστήριο του Π.Μυλοτόπου.
Φιλοξενούμενοι των "ΙΚΑΡΩΝ " ήταν ο Φ.Ο. Αριδαίας ,ανταποδίδοντας έτσι την περσινή συμμετοχή της ακαδημίας των Γιαννιτσών,στο δικό τους τουρνουά.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος τα περισσότερα τμήματα των δύο συλλόγων στις μικρές κατηγορίες,ξεκινώντας από παιδιά, αγόρια και κοριτσια, τρίτης δημοτικού μέχρι τρίτης γυμνασίου, που με τον ενθουσιασμό και την αγωνιστική τους διάθεση έδωσαν χαρά, ελπίδα και ικανοποίηση στους γονείς και στους προπονητές τους, Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο (ΙΚΑΡΟΙ ) και Σιάγα Νίκο (Φ.Ο. Αριδαία ).
Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις των τεχνικών : "....Ξεκινάμε όπως και πέρσι δυναμικά, προσφέροντας στους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες,την εμπειρία αγώνων σ'ένα φιλικό και γιορτινό κλίμα .απαλλαγμένο από σκοπιμότητες,ίντριγκες και άγχος, όπου μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τη δίψα τους για άθληση...Μας χαροποίησαν  όχι τόσο οι νίκες αλλά  η μαζική συμμετοχή των παιδιών μας που σιγά-σιγά παρουσιάζουν αυτά που διδάσκονται στις προπονήσεις...Συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στον Νίκο Σιάγα και στα παιδιά του που κατέκλησαν το κλειστό γυμναστήριο!..αλλά και σε όλους τους γονείς που θυσίασαν το Σαββατιάτικο πρωινό τους προς χάριν των παιδιών τους!. " (Σπόντης Νίκος )
"......Ηταν πραγματικά ένα πεντάωρο μπασκετικό πανηγύρι, όπου τα παιδιά και των δύο συλλόγων χάρηκαν με τη ψυχή τους, έπαιξαν σε αγωνιστικές συνθήκες το αγαπημένο τους άθλημα και συναδερφωμένοι , όλοι μαζί περάσαμε ένα υπέροχο, μεστό- καλαθοσφαιριστικό πρωινό!...Ευχαριστούμε το  Φ.Ο. Αριδαίας και το υπεύθυνο προπονητή Σιάγα Νίκο για την τιμή που μας έκανε και ευελπιστούμε σε μιά γόνιμη συνεργασία και στο μέλλον..Καθημερινά δίνουμε έναν αγώνα, μ' όλες τις γνωστές αντιξοότητες να μάθουμε στα παιδιά μας τα μυστικά του αθλήματος αλλά και να τους εμφυσήσουμε τη χαρά της συμμετοχής,την ικανοποίηση της προσπάθειας, την ευλογία του ευ αγωνίζεσθαι, την αξία της δια βίου άθλησης χωρίς να παραβλέψουν τα μαθήματα και την σχολική τους επίδοση..εάν το καταφέρουμε ,θα 'ναι η δική μας ανταμοιβή... "(Σερέτης Θεολόγος )
"...Ευχαριστούμε την ακαδημία μπάσκετ 'ΙΚΑΡΟΙ " Γιαννιτσών για τη φιλοξενία του πολύ όμορφου και πετυχημένου τουρνουά,και  ελπίζουμε ότι τους ανταμείψαμε με τη μαζική μας παρουσία, τον ενθουσιασμό και το αγωνιστικό φρόνημα που επιδείξαμε!...Μακάρι να διοργανώνονται τέτοιες  μπασκετικές γιορτές ώστε και τα παιδιά να έρχονται πιό κοντά και εμείς οι προπονητές να συνεργαζόμαστε για την πρόοδο των μαθητών μας και το καλό του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε!...Καλή συνέχεια και επιτυχίες σε όλους.... "( Σιάγας Νίκος )




Δεν υπάρχουν σχόλια: