Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Θ. Τζάκρη: "Ψηφίζω με το πιστόλι στον κρόταφο"

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ομιλία της Θεοδώρας Τζάκρη η οποία δήλωσε ότι, θα ψηφίσει τα μέτρα «για τελευταία φορά και με το πιστόλι στον κρόταφο», παρά το γεγονός ότι, κατακεραύνωσε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα.


Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό είπε κατ’ επανάληψη ότι λέει ψέματα ενώ για τον υπουργό Οικονομικών είπε ότι καταφεύγει σε παραμύθια, γεγονός που με βάση τις διαφωνίες που είχε εκφράσει στην συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος την είχε οδηγήσει στο να συμπεριληφθεί το όνομά της στους υποψήφιους «αντάρτες» του ΠΑΣΟΚ.

Η έκπληξη όμως των συναδέλφων της έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν μετά τα σκληρά της λόγια και την επισήμανση ότι, από εδώ και πέρα όπως είπε κάθε απόφαση σχετική με τα μέτρα από το ΠΑΣΟΚ θα την βρίσκει απέναντι, δήλωσε ότι θα δώσει θετική ψήφο στα μέτρα.

Την ίδια ώρα, με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του Κ. Σκανδαλίδη ο οποίος το πιθανότερο είναι πως δεν θα παραστεί στη Βουλή κατά την ψηφοφορία και θα εξηγήσει με γραπτή του δήλωση τους λόγους για τους οποίους δεν θα πει το ναι στα μέτρα.

Από την Ιπποκράτους διαμηνύεται ότι, ακόμα και αν επιλέξει αυτό τον δρόμο θα έχει την ίδια μεταχείριση με όσους καταψηφίσουν τα μέτρα, δηλαδή θα διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Συμπεριλαμβανομένου του κ. Σκανδαλίδη και των κ Κασσή και Παραστατίδη, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο, στο ΠΑΣΟΚ μιλάνε για 5 συνολικά υποψήφιους «αντάρτες» εννοώντας πιθανότατα μέσα σε αυτούς τον Γ. Κουτσούκο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μιμηθεί τον κ. Σκανδαλίδη.

Πηγή: capital.gr

- Ωραία τα περισσότερα απ' όσα είπες Θεοδώρα, αλλά να συνοδεύονταν με καταψήφιση ή παραίτηση! Η πολιτική σου πορεία μόνο έτσι θα είχε μέλλον... Λειτούργησες όμως «κοντόφθαλμα», «διασώζοντας» μόνο τους επόμενους 5-6 μήνες πολιτικού σου βίου, ως μέλος αυτής της τρικομματικής φαρσοκωμωδίας...


Πηγή: capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: