Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Φιλικός αγώνας: Πέλλα - Αμπελειές (3-0)6-1

Καλό ποδόσφαιρο, πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ προσέφερε στο αποψινό φιλικό η ομάδας μας με αντίπαλο τις Αμπελειές, ομάδα Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Όσα παιδιά αγωνίσθηκαν είχαν διάθεση, σοβαρότητα και πειθαρχία και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε όχι τόσο για την ευρύτητα του σκορ, όσο για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάσαν. Ο κ. Γυριχίδης δοκίμασε σχήματα και θέσεις και πρέπει να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος μ' αυτό που είδε στο γήπεδο.Δεν αγωνίσθηκε κανείς απ' αυτούς που ξεκίνησαν στην Άψαλο που πήραν το ρεπό τους για ξεκούραση, ενώ για δεύτερο φιλικό παιχνίδι πήραν συμμετοχές και παιδιά της ομάδας Παίδων. Τα γκολ πέτυχαν Καραμούζας(2), Μπρατσούδης(2), Βλαϊκούδης και Καρασμάνης(πέναλτι). Ο τελευταίος προέρχεται από την ομάδα Παίδων και μαζί με τους Αλευρούδη, Παλιάικο και Δεληλάμπου Χ. που είναι κι αυτοί μέλη της ίδιας ομάδας, διακρίθηκαν κι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν και πολλά περιθώρια μ' έναν καθ' όλα ανώτερο αντίπαλο, το μόνο που κατάφεραν είναι να πετύχουν το γκολ της τιμής. Αρκετός ο κόσμος για νυχτερινό φιλικό παιχνίδι, ελπίζω ότι θα συμβεί το ίδιο και στους δύο επόμενους επίσημους αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας εντός έδρας με Ίδα και Όρμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιάγκος.
Έπαιξαν: Πόπης, Βογιατζής, Γιαβάσης, Εμμανουηλίδης, Τουλγαρίδης, Μπρατσούδης, Ρίσκος, Βλαϊκούδηςμ Μπιγλυκούδης, Κυργιαφίνης, Καραμούζας, Σαραφίδης, Πετρούσης, Αλευρούδης, Καρασμάνης, Δεληλάμπου Χ., Παλιάικος








Δεν υπάρχουν σχόλια: