Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας

Η Πέλλα απουσίαζε τελικά όπως με διαβεβαίωσε άνθρωπος του Δ.Σ. και ζητώ συγνώμη για την βεβιασμένη και φαινομενική εκτίμηση, γιατί η Ε.Δ. είχε την φαεινή ιδέα να καλεί τις ομάδες ανά 5άδες για να μην υπάρχει πολυκοσμία και συνωστισμός στα γραφεία της Ε.Π.Σ. και «θρηνήσουμε» θύματα, δηλαδή κάτι ανάλογο μ' αυτόν που επικαλέστηκε η κ. Ρεπούση για την Σμύρνη και την Μικρασιατική καταστροφή... Δεν υπήρχε άλλος χώρος να φιλοξενήσει μια τέτοια σημαντική πρωτοβουλία; Θα μπορούσαν να μην κληθούνε τόσοι άνθρωποι από κάθε ομάδα, αλλά ένας μόνο εκπρόσωπος που θα υπέβαλλε και γραπτά τις προτάσεις του συλλόγου που εκπροσωπεί. Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν... Και βέβαια και ο χρόνος αυτής της πρωτοβουλίας δεν είναι ο πλέον ενδεδειγμένος, αφού υπήρχε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να συζητηθούν τόσο σοβαρά θέματα, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων... Ας έχει όμως ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να βγει κάτι θετικό απ' αυτές τις συναντήσεις για το καλό όλων...
Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, στα πλαίσια των επαφών που έχει θεσπίσει για την βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , πραγματοποίησε την δεύτερη συνάντηση , σήμερα 14-11-2012 στα γραφεία της Ένωσης.
Στην συνάντηση παρέστησαν εκπρόσωποι των Διοικήσεων , του τεχνικού τμήματος και των ποδοσφαιριστών των σωματείων :
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ .
Κατά την συνάντηση που διεξήχθει σε ευχάριστο κλίμα , ανταλλαχθήκαν απόψεις και προτάσεις και διαπιστώθηκε ότι θέση όλων των παραγόντων είναι να βοηθήσουν στην βελτίωση όλων των συνθηκών διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: