Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Πέλλα

Στο Ν. Πέλλας θα περιοδεύσει την Παρασκευή 22/11 η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Η Υπουργός Τουρισμού θα επισκεφτεί και την Πέλλα, από την οποία μάλιστα θα ξεκινήσει και την περιοδεία της.
Το πρόγραμμα επίσκεψης της κας Υπουργού Τουρισμού στην Πέλλα την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου θα αρχίσει από την Πέλλα και στις 10:45 θα βρίσκεται στον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας και λίγο αργότερα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας.
Το ζήτημα όμως είναι να μην πρόκειται απλά για εθιμοτυπική επίσκεψη όπως πολλών άλλων συναδέλφων της, αλλά κυρίως ως κομίστρια προτάσεων, μέτρων και κινήτρων για την τόνωση και ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης και των τουριστικών εσόδων στην περιοχή μας. Προτάσεις, κίνητρα και μέτρα που θα δώσουν οικονομική «ανάσα» και ανάκαμψη στις τοπικές κοινωνίες όπως η δική μας, μήπως και βρεθεί κάποια διέξοδος στο τούνελ της κρίσης, της φτώχειας και της ανεργίας που έχουν περιέλθει. 
Παρεμπιπτόντως το επίμαχο βίντεο διαφήμισης της Ελλάδας εξαφανίστηκε απο το visitgreece.gr και το youtube. Τέτοιες ιδέες προβολής και διαφήμισης να μας λείπουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: