Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Φιλικός αγώνας: Πέλλα - Μακεδονικός Γιαννιτσών (4-2)4-4

Γκολ και θέαμα στο σημερινό φιλικό με τον Μακεδονικό Γιαννιτσών με σκορ 4-4. Ο κ. Γυριχίδης ήθελε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές(ως επί τω πλείστων όσους είχαν λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του πρωταθλήματος) και να τους γνωρίσει καλύτερα σε συνθήκες αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο κι ένα μικρό διάστημα στο δεύτερο, χρησιμοποιήθηκε πιο ανταγωνιστική ομάδα, κι έτσι μοιραίο ήταν η ομάδα να φανεί πιο επιθετική και αποτελεσματική. Στο δεύτερο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, έγιναν πολλές αλλαγές και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιήθηκαν και ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων, που άφησαν υποσχέσεις και έδειξαν ότι το ποδοσφαιρικό μέλλον τους ανήκει.
Και τα 4 τέρματα της ομάδας μας επιτεύχθησαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ρίσκο(2), Καραμούζα και Μπιγλυκούδη(με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος).
Διαιτητές ο κ. Αβράαμ του συνδέσμου Ναυαρίνου στο πρώτο ημίχρονο και ο κ. Καμπούρης ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας στο δεύτερο.
Αγωνίσθηκαν: Πόπης, Εμμανουηλίδης, Γκαντσίδης, Γιαβάσης, Στάγκος, Τουλγαρίδης, Ρίσκος, Δεληλάμπου Δ., Μπυγλυκούδης, Κυργιαφίνης, Καραμούζας, Σαραφίδης, Αλευρούδης, Μπουράκης, Βογιατζής, Μπρατσούδης, Καρασμάνης, Παλιάικος, Δεληλάμπου Χ..












Δεν υπάρχουν σχόλια: