Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τι ψήφισαν οι βουλευτές μας για τον Προϋπολογισμό του 2013

  Οι βουλευτές του νομού μας έχοντας πλήρη επίγνωση του ρόλου τους και αντιπροσωπεύοντας απόλυτα την Πελλαία κοινωνία, αφουγκραζόμενοι και διαισθανόμενοι την «ευμάρεια» και την «ευτυχία» των πολιτών απ' τα δύο προηγούμενα μνημόνια, πρωτοτύπησαν για ακόμη μία φορά και για τον Προϋπολογισμό του 2013 που είναι η επικύρωση του «αιμοσταγούς» 3ου μνημονίου ψήφισαν:


   Η κα Τζάκρη ψήφισε με επιστολή που απέστειλε από το εξωτερικό. Να σημειωθεί ότι ο Προϋπολογισμός του 2013 υπερψηφίσθηκε με ευρεία πλειοψηφία: 167 "ΝΑΙ", 128 "ΟΧΙ" και 4 "ΠΑΡΩΝ". Αγνοείται ο κ. Γιάννης Πανούσης της ΔΗΜ.ΑΡ. που ήταν αδικαιολογήτως ΑΠΩΝ. Ο κ. Σαμαράς «επιστράτευσε» μέχρι και τον Λένιν για να πείσει. Όπως έγραψε πολύ εύστοχα και ο "Πιτσιρίκος", ήταν τόσο πειστικός, που αντί για "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" οι βουλευτές της κυβερνητικής κοινοπραξίας κόντεψαν να πουν "Да для всех". Επικαλέστηκε και τον "Μαραθώνιο" για να τονίσει την αγωνιστικότητα που το διακρίνει, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι από αύριο κιόλας, θα βγει στους δρόμους για "σαφάρι" επενδυτών και δεν θα καθίσει να τους περιμένει να έρθουν αυτοί. Επίσης μίλησε για «αγέννητα» των οποίων το μέλλον θέλει να κάνει καλύτερο, αλλά δεν μας είπε με ποιον τρόπο όταν οι νέοι δεν μπορούν να κάνουν οικογένειες και πόσο μάλλον παιδιά και κάτω από ποιες οικονομικές συνθήκες, θα συλληφθούν και θα γεννηθούν τα «αγέννητα» ... Κατέληξε ως άλλος Τσε να δώσει και μαθήματα "Επανάστασης" στην Αριστερά και τον Αλέξη Τσίπρα. Ποιος; Ο Μίστερ Κωλοτούμπας, ο YESMan... Θεωρεί "επανάσταση" την εξαθλίωση του ελληνικού λαού ο ανίκανος, ο υποτελής... Άφησε τέλος να αιωρείται εις το διηνεκές, ότι κάποτε κάποια μέρα, θα αποκαταστήσει τις «αδικίες» όταν και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
  Χαράς ευαγγέλια από τους βουλευτές της συμπολίτευσης, αφού «έσωσαν» για ακόμη μία φορά τον ελληνικό λαό και την χώρα. Οι της ΔΗΜ.ΑΡ. δε, με μπερδεμένα συναισθήματα αφού αυτοαναιρέθηκαν μόλις σε 4 μέρες, με το προχθεσινό "ΠΑΡΩΝ" και το σημερινό "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" θυσία στον βωμό της ανάπτυξης της χώρας...
  Ας όψονται όμως, ο καιρός γαρ εγγύς...



Δεν υπάρχουν σχόλια: