Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας

Αναμενόμενα τα σημερινά αποτελέσματα στην Α1, με τον πρωτοπόρο Εθνικό να περνάει κι από το Ριζάρι και να κατακτά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Στη Δωροθέα το Μάνδαλο πήρε το τρίποντο προς το τέλος, αλλά χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρει. Τέλος στην Αξό σε παιχνίδι που παρακολουθήσαμε και ίσως στο πιο αμφίρροπο εκ προοιμίου παιχνίδι της ημέρας για την κατηγορία, η τοπική Νίκη πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο με ανατροπή, βυθίζοντας στην βαθμολογία και τον προβληματισμό τον Άρη Νησίου.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες οι γειτονικές ομάδες της Ραχώνας και του Δυτικού για το πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής, γνώρισαν βαριές ήττες εντός η πρώτη με τα Καλύβια και εκτός η δεύτερη στην Αραβησσό, με το ίδιο παθητικό τερμάτων. Υπήρξαν εκτός των άλλων και κάποιες αναβολές αγώνων, λόγω της κακής κατάστασης των γηπέδων από την συνεχόμενη βροχόπτωση, συνέπεια κακοκαιριών αρχικά της "Διδούς" και πρόσφατα του "Ετεοκλή".
Στην Αξό σ' ένα μέτριο παιχνίδι με πολλά λάθη και εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου, οι ομάδες είχαν από ένα περίπου υποφερτό ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος με μοιρασμένες όμως τις λιγοστές καλές φάσεις και τα γκολ, αλλά τους γηπεδούχους πιο αποφασισμένους και αποτελεσματικούς στο δεύτερο, να φτάνουν δίκαια με κατάθεση ψυχής στην ανατροπή και το τρίποντο. Τα πέντε τέρματα και οι διακυμάνσεις του σκορ, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό, έστω κι αν οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ομάδα χωρίς διάθεση, σχεδόν παρατημένη μετά το τρίτο γκολ των γηπεδούχων. Σκόρερς της αναμέτρησης για τους νικητές Μαραντίδης(πέναλτι 40'), Γεροντίδη(70') και Αλμπάνης(80'), ενώ για τους ηττημένους που προηγήθηκαν δύο φορές οι Σίσκος(35') και Μάντσιος(55'). Σχεδόν αλάνθαστος ο κ. Γιάγκος, που ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις και εφάρμοσε απόλυτα τον πειθαρχικό έλεγχο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, μην αφήνοντας σε καμία περίπτωση το παιχνίδι να ξεφύγει, αποβάλλοντας κιόλας τον Βασιλειάδη για την Αξό και τον Πάσχο για το Νησί.
Αργότερα οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της Αξού, αφού τα γκολ του Νησίου μας έπιασαν κυριολεκτικά στον «ύπνο» και την κουβέντα και ο φακός δεν κατάφερε να τα συλλάβει!
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 10η αγωνιστική 
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 3-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 0-1
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 4-0
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 0-5
ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 2-1
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ Αναβολή

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική 
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ Αναβολή

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 8η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 0-4
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ - ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 0-4
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 4-1
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: