Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη απήχηση η εκδήλωση για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πέλλα

Απόλυτα επιτυχημένη από κάθε άποψη η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019 στην κεντρική πλατεία της Πέλλας, με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, γεγονός πρωτόγνωρο και φυσικά καλοδεχούμενο για τα χρονικά τουλάχιστον της σύγχρονης ιστορίας αυτού του τόπου.
Παρουσία της αυτοδιοικητικής αρχής του Δήμου και την Τ.Κ. Πέλλας, του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας, αυτοδιοικητικών, βουλευτών και πολιτευτών, εκπροσώπων διαφόρων φορέων, συλλόγων και της εκκλησίας, αλλά κυρίως παρουσία του μεγάλου πλήθους του κόσμου της Πέλλας που έδωσε το παρόν, υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και της Δημοτικής Χορωδίας του Δήμου Πέλλας και της λάμψης των πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό στην Πλατεία Μ. Αλεξάνδρου, γύρω στις 8 μμ, φωταγωγήθηκε το περίπου 6 μέτρων ύψους Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, σηματοδοτώντας μ' αυτόν τον πανηγυρικό τρόπο, την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου. Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες, πλούσιος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος σε κεντρικά σημεία του χωριού και ιδιαίτερα στην κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν καλωσορίζοντας όλους τους παριστάμενους, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πέλλας κ. Τσακπινάκης Βαγγέλης και ο δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης, με τον πρώτο να ευχαριστεί θερμά εκτός των άλλων όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και τον δεύτερο να μιλάει για ιδιαίτερο συμβολισμό αυτής της εκδήλωσης στην ιστορική έδρα του Δήμου.  
Την τιμητική του στην εκδήλωση είχε και το άρμα του Άι Βασίλη, δίνοντας χαρούμενο χρώμα και εορταστικό τόνο και μαζί την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.
Το χρονικό της εκδήλωσης, «διανθίστηκε» με μουσικές τόσο πριν όσο και μετά το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, με τους μεγάλους να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα, αλλά και τους μικρούς να ξεφαντώνουν και να ενθουσιάζονται με εικόνες, παραστάσεις και ακούσματα.
Μόνο θετικά τα σχόλια για την εκδήλωση σχεδόν απ' όλους, τόσο για την οργάνωση, όσο και για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, που όμοιά της σε όγκο θα πρέπει να ανατρέξει κανείς πολύ πίσω ιστορικά για να βρει, κι αν βρει με σχετική θεματική...




Τα βίντεο που ακολουθούν, είναι από την ιστοσελίδα Λόγος της Πέλλας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: