Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας

Της πεντάρας σήμερα στην ΕΠΣ Πέλλας, με το σκορ 5-1 να εμφανίζεται σε τέσσερα γήπεδα, με τα τρία απ' αυτά να είναι από το πρωτάθλημα της Α1! Όμως παρόλα αυτά, δεν έμελλε να ήταν αυτό το σκορ της ημέρας, το οποίο επιτεύχθηκε από το Μαυροβούνι στο πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής.
Στην Α1 δεν είδαμε αποτέλεσμα που να προκαλεί εντύπωση, εκτός της εμφάνισης σε τρία γήπεδα του προαναφερόμενου σκορ. Η Πέλλα προσπάθησε από μόνη της να δυσκολέψει την κατάσταση, αλλά μάλλον της ήταν αδύνατο σύμφωνα με όσα εξελίσσονταν στο γήπεδο, κι έφτασε τελικά σε ευρεία νίκη. Στην Αξό το παιχνίδι είχε αρκετές διακυμάνσεις και ανατροπές, με τους πιο απαιτητικούς φιλοξενούμενους να επανέρχονται στις νίκες λίγο πριν το τέλος. Στο Μάνδαλο οι αντιστάσεις της Ελπίδας δεν αρκούσαν, με τους γηπεδούχους να παίρνουν εύκολα το τρίποντο. Τέλος στους Προμάχους, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, με τους Γαλατάδες να προβάλουν σοβαρές αντιρρήσεις μόνο για ένα ημίχρονο.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες, τα Άθυρα γνώρισαν ακόμη μία ήττα στο ουδέτερο Δυτικό, αυτή τη φορά από το Πατριαρχείο, κι έχασαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν βαθμολογικά. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 9η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ αναβολή
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 2-3
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 5-1
Μ.ΑΛΕΞ.ΠΕΛΛΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 5-1
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 5-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 1-5
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 2-2

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 2-1
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 7η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 7-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: