Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Χρυσοχοΐδης για διαχείριση κακοκαιρίας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάψει 100 ανθρώπους»

Ακόμη και ο Χατζηνικολάου αντέδρασε στις χυδαιότητες του πανικόβλητου Χρυσοχοΐδη
Την τραγωδία στο Μάτι επικαλέστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Ant1 σε ερώτηση για τις ευθύνες σχετικά με τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία «Μήδεια».
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έφτασε μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι».
Ειδικότερα, απαντώντας στην ερώτηση που κατέθεσαν 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ζητώντας εξηγήσεις για το γεγονός ότι ο ιδιώτης διαχειριστής της εθνικής Αθηνών – Λαμίας γλίτωσε πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ, αλλά και για τη συνολική διαχείριση της «Μήδειας», ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έκανε λόγο για «πολιτικά γελοίους ισχυρισμούς». «Στην Αττική οι άνθρωποι δεν ξέρουν από χιόνια και γίνονται ατυχήματα. Αυτοί που το ρωτούν αυτό το πράγμα ας αναρωτηθούν τι έκαναν στο Μάτι που έκαψαν 100 ανθρώπους. Εμείς βάζουμε μπροστά την ανθρώπινη ζωή» υποστήριξε.
Μάλιστα, η εν λόγω αναφορά προκάλεσε και την αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος σχολίασε ότι «αυτό που είπατε είναι βαρύ». «Δεν είναι καθόλου βαρύ» απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για σπέκουλα. «Έκαψαν από την ανυπαρξία, τη διάλυση των υπηρεσιών και την ανυπαρξία ηγεσίας πολιτικής και φυσικής εκείνη την ημέρα» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Παράλληλα, υπεραμύνθηκε της απόφασής του να κλείσει η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, εξαιτίας της «Μήδειας», αν και όπως του επισημάνθηκε κατά τη συνέντευξη, ένα 24ωρο νωρίτερα έλεγε πως δεν πρόκειται να κλείσει. «Σε κάθε περίπτωση θα το ξαναέκανα», τόνισε. 
 
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει
«Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει. Δεν του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αλλά η πρωτόγνωρη ανικανότητα του ιδίου και της κυβέρνησης, που οδήγησε 250.000 οικογένειες να μείνουν δίχως ρεύμα, που χώρισε για δυο ημέρες την Ελλάδα στα δυο, αφού έκλεισε την Εθνική Οδό, που άφησε χιλιάδες εργαζόμενους να περιμένουν μάταια το τρένο για τη δουλειά τους, αφού έκλεισε τον ΗΣΑΠ» αναφέρει σε απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«Αφού λοιπόν δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη για όλα αυτά, επιλέγει το δρόμο της χυδαιότητας. Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο γενικός του γραμματέας σήμερα, ο κος Τσουβάλας, ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι. Αυτός δηλαδή που είχε την επιτελική ευθύνη για την απόφαση διακοπής της κυκλοφορίας στη κεντρική αρτηρία και την παράκαμψη σε στενούς αδιέξοδους δρόμους που οδήγησε σε τραγωδία. Και για αυτό ακριβώς αποπέμφθηκε τις επόμενες μέρες από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναβαθμίστηκε ένα χρόνο αργότερα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αλλά η χυδαιότητα του κου Χρυσοχοΐδη δεν μας ξαφνιάζει. Όσο πιο καταγέλαστοι θα γίνονται στον ελληνικό λαό με την ανικανότητά τους, τόσο πιο χυδαίοι θα γίνονται στα κανάλια» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.
 
Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: