Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Σ. Δημητριάδης-Πρόεδρος ΕΠΣΜ: «Αν μας πούνε να παίξουμε με τεστ, εμείς ως ΕΠΣΜ θα είμαστε έτοιμοι…»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββας Δημητριάδης μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή του Μάκη Κιλιντάρη σχετικά με την συνέχεια των Πρωταθλημάτων. Αναλυτικά τόνισε:
«Όλοι μας πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί αφορά την υγεία μας. Να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους διπλανούς μας. Αν μας πουν ότι μπορούμε να παίξουμε με τεστ εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Τα τεστ που γίνονται από τους δήμους δεν είναι δωρεάν; Γιατί να μην είναι και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;
Αν επιτραπεί η διεξαγωγή των αγώνων η αλλαγή της προκήρυξης ή όχι θα εξαρτηθεί από τον χρόνο που θα έχουμε μπροστά μας μέχρι τη λήξη των Πρωταθλημάτων. Αν δεν μας βγαίνουν οι 18 εβδομάδες για τους 18 αγώνες, θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Όταν θα έχουμε στα χέρια μας δεδομένα τότε θα πούμε και τον σχεδιασμό μας»
Αναφορικά με την επιστολή των 40 Ενώσεων είπε: «Δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο. Mε λυπεί ότι δεν υπέγραψαν και οι υπόλοιπες Ενώσεις και οι ΠΑΕ».
Το άρθρο 3 παράγραφος 1 του καταστατικού της ΕΠΟ μιλάει για ουδέτερη θέση αναφορικά με θέματα που αφορούν την πολιτική και την θρησκεία. Εδώ έχουμε έναν πολιτικό που είναι ευρωβουλευτής και πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του τον πήραν πίσω στη ΝΔ.
Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη υποψηφιότητα για την ΕΠΟ και ο Σάββας Δημητριάδης είπε: Μπορεί να είναι υποψήφιος αφού ξεπεραστούν κάποια εμπόδια και οι 40 Ενώσεις να τον ψηφίσουν. Η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Αλλά να σας πως και κάτι. Εμείς μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου πρέπει να στείλουμε την πρόταση μας για τον υποψήφιο πρόεδρο και ακόμη δεν βγήκε κανείς να ανακοινώσει υποψηφιότητα».
Μεταξύ άλλων επισήμανε: «Οι υποδείξεις υποψήφιων προέδρων όλα αυτά τα χρόνια ήταν μέσα από το ποδόσφαιρο. Ποτέ καμία κυβέρνηση δεν πήγε να παρέμβει στο ποδόσφαιρο.
Για το μητρώο ανέφερε: «Το ηλεκτρονικό μητρώο είναι στην σωστή κατεύθυνση. Ποιος θα πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα και ποιος όχι θα το αποφασίσει η Ομοσπονδία και κανένας άλλος».
 
Πηγή: epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: