Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Λογοκρισία στην ΕΡΤ για... τα μάτια του πρωθυπουργού

Δεν φτάνει στην ΕΡΤ που κόβουν τα θέματα που ενοχλούν τον πρωθυπουργό μετά από πιέσεις άνωθεν, κολλούν και ανακοινώσεις στους τοίχους ανακοινώνοντάς το.
Επειδή λοιπόν έκαναν το... λάθος να παίξουν σε ένα δελτίο το απαράδεκτο τραπέζωμα-γλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία, η διοίκηση και η διεύθυνση της ΕΡΤ εκνευρίστηκαν. Και ζήτησαν μετά επιτάσεως να μην επαναληφθεί. Με πίεση και με θυμό. Με μεγάλη πίεση.
Οπότε μία συνάδελφος από την παραγωγή «σκέφτηκε» να βγάλει γραπτό φιρμάνι, SOS, διπλό SOS μάλιστα, μην μπερδευτούν και το ξεχάσουν στις υπόλοιπες βάρδιες και δεν εξαφανίσουν το θέμα.
Και έκανε τη βλακεία να το τυπώσει κιόλας για να έχουμε τα πειστήρια εμείς (τη φωτογραφία αποκάλυψε ο Χρήστος Ξανθάκης). Κομμένη η επίμαχη φωτογραφία, κομμένο και το βίντεο.
Η ευθύνη για τη λογοκρισία όπως καταλαβαίνετε δεν είναι της γυναίκας που τύπωσε την εντολή να κοπεί το θέμα, αλλά εκείνων που έδωσαν μία τέτοια εντολή.
Αυτή είναι η Δημόσια Τηλεόραση του διδύμου Γαμπρίτσου-Ζούλα, στόχος της η προστασία του πρωθυπουργού. Οχι πως η ιδιωτική πάει πίσω δηλαδή.
Εχετε καταλάβει ότι η Ικαρία εξελίσσεται σε αληθινό Βατερλώ για την κυβέρνηση, έτσι;

Δημήτρης Κανελλόπουλος
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: