Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Tηλεφωνήματα στην ΕΠΟ από προέδρους να μην αρχίσει η Γ΄Εθνική

Αποκαλύψεις από τον εκπρόσωπο των παικτών του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής στην "Αθλητική Δευτέρα" σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλουν ο ίδιος και συνάδελφοί του από την υπόλοιπη Ελλάδα για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους και τα μεγάλα εμπόδια που βρίσκουν μπροστά τους.
"Αν είχαμε την πλειοψηφία των προέδρων μαζί μας θα είχαμε μπει τώρα στο γήπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή και στον Τάσο Βαρδάκη ο πολύπειρος επιθετικός του Γιούχτας Τάσος Τριανταφύλλου, ρίχνοντας παράλληλα τη "βόμβα" ότι "υπάρχουν μεμονωμένα τηλεφωνήματα από προέδρους προς την ΕΠΟ να μην επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Τηλεφωνήματα και από την Κρήτη".
Ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών του 10ου ομίλου της Γ' Εθνικής που δεν μασάει τα λόγια του όταν αποφασίσει να τοποθετηθεί, ερωτηθείς σχετικά αν θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν εμφανίστηκε απαισιόδοξος: "Η δική μου εκτίμηση είναι ότι φέτος δεν νομίζω να παιχθεί μπάλα. Έχω μπει τόσο βαθιά μέσα σ' αυτή την υπόθεση, έχω ασχοληθεί πάρα πολύ από την αρχή που ξεκίνησε, από πριν τα Χριστούγεννα, όσες φορές έχω μιλήσει τώρα το τρίμηνο αυτό δεν έχω μιλήσει σ' όλη μου την καριέρα".
Σχετικά με το γιατί οδεύουμε προς αυτή την αρνητική εξέλιξη, ο Τάσος Τριανταφύλλου επισήμανε: "Η δική μου εκτίμηση είναι ότι αν από την αρχή του αγώνα αυτού που έχουμε ξεκινήσει οι παίκτες και δεν έχει τελειώσει βέβαια ακόμα είχαμε τους προέδρους των ομάδων μαζί μας, η την πλειοψηφία των προέδρων των ομάδων, αυτή τη στιγμή θα είχαμε μπει στο γήπεδο. Γιατί όταν εμείς ξεκινήσαμε να δίνουμε τον αγώνα, να κάνουμε τις τηλεδιασκέψεις με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα κρούσματα ήταν σε χαμηλό επίπεδο. Αν είχαμε λοιπόν τη βοήθεια και πίεζαν και αυτοί την ΕΠΟ με κάποιο τρόπο όπως για παράδειγμα το οικονομικό σκέλος. Οι πρόεδροι έχουν πληρώσει τα παράβολα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και όταν πάει μια ομάδα και τα ζητήσει εντάξει δεν το συζητώ. Αλλά αν πάνε από τις 132 νομίζω ομάδες που είναι στη Γ' Εθνική οι 90 και τους ζητήσουν τα χρήματα αυτά πίσω τι νομίζεις ότι θα κάνουν στην Ομοσπονδία, θα τους πουν πάρτε τα;" Και συνέχισε, καυτηριάζοντας πράγματα και καταστάσεις: "Είναι ένα μέτρο πίεσης και αυτό προς το συγκεκριμένο θεσμικό όργανο, την ΕΠΟ. Να πιέσουν οι παράγοντες. Αλλά εμείς βρήκαμε και τον μπελά μας από τους παράγοντες ότι πάμε να πουλήσουμε παραγοντιλίκι και να το παίξουμε παράγοντες στη θέση αυτών και των προέδρων. Και νομίζω ότι είναι και η καλύτερή τους που δεν παίζουμε κιόλας, μου αφήνει αυτή την αίσθηση".
Οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν από τον Τάσο Τριανταφύλλου, κάνοντας λόγο για πιέσεις που δέχεται η Ομοσπονδία από παράγοντες και από το νησί να μην ξεκινήσει και πάλι η Γ' Εθνική: "Έχουμε μάθει πολλά πράγματα από την ΕΠΟ. Ότι δέχεται τηλεφωνήματα από προέδρους όχι βέβαια οργανωμένα αλλά μεμονωμένα να μην επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Έχουμε μάθει ονόματα, έχουμε μάθει πράγματα. Τηλεφωνήματα και από την Κρήτη και έχουμε μείνει με το στόμα ανοικτό".
Ο άνθρωπος-γκολ απηύθυνε κάλεσμα στους προέδρους των ομάδων απ' όλη τη χώρα να συμπορευτούν ακόμη και τώρα, την ύστατη στιγμή, με την προσπάθεια των παικτών. "Δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον άλλο εμείς οι ποδοσφαιριστές. Εκτός και αν μαζευτούν αύριο όλοι οι πρόεδροι όλης της Ελλάδας των ομάδων της Γ' Εθνικής και έρθουν και πουν ελάτε παρέα όλοι μαζί και πάμε και πιέσουμε όλους, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Υφυπουργούς, τα πάντα".
Παράλληλα μίλησε για τη μέχρι τώρα σπουδαία καριέρα του, στεκόμενος ιδιαίτερα στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του μέσα από αυτή τη μεγάλη διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου, τους φίλους που έκανε, στο πέρασμά του από τον ΟΦΗ και τον Διαγόρα Ρόδου, στον ΠΟΑ απ' όπου ξεκίνησε, στη συνεργασία του και στα όσα έμαθε από το Νίκο Μαχλά στον ΟΦΗ, αλλά και στο δυσκολότερο αμυντικό που τον έχει δυσκολέψει, κατονομάζοντας χωρίς δεύτερη σκέψη τον Μιχάλη Καψή. Ενώ απάντησε και στο πόσο ακόμα θα... πυροβολεί τις αντίπαλες εστίες.
 
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: