Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΣΜ: Αποσύρεται από την Α1 η Θύελλα Περιστερώνα

Η Θύελλα Περιστερώνα αποφάσισε να αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Αρχίζοντας την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολη από όλες τις πλευρές και για όλους λόγω της πανδημίας και της γενικότερης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία μας. Με θυσίες και πολύ κόπο οργανώθηκε η ομάδα για να συμμετάσχει στην ανώτερη κατηγορία Α1 της ΕΠΣΜ.
Οι πολλοί σοβαροί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών και άλλων αστάθμητων παραγόντων αλλοίωσαν την αρχική εικόνα της ομάδας μας με αποτέλεσμα να μικρύνει το ρόστερ και να χρειάζεται η απόκτηση τουλάχιστον πέντε έξι έμπειρων ποδοσφαιριστών για να βγει η χρονιά αξιοπρεπώς όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Αυτό προϋποθέτει επιπλέον έξοδα από τα ήδη υφιστάμενα στα οποία αδυνατούμε να ανταποκριθούμε λαμβάνοντας υπόψη ότι ο δρόμος που ακολουθούμε είναι άκρως μοναχικός χωρίς καμία ελπίδα βοήθειας.
Για τους λόγους αυτούς το δ.σ. του συλλόγου μας αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της ομάδας από το Πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΜ. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές για τη συνεργασία που είχαμε καθώς επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που κατά καιρούς είχαμε συνεργαστεί μαζί τους.

Με τιμή το δ.σ. της Θύελλας Περιστερώνα
 
Με πληροφορίες από Metrosport.gr και Epsm24.gr
Η χειρόγραφη ανακοίνωση του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: