Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Με κάρτα άθλησης και συνδρομή η είσοδος στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Με απόφαση της διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων, κάθε αθλούμενος θα πρέπει να εκδώσει κάρτα αθλητή ενώ επιβάλλεται χρηματική συνδρομή για την χρήση των χώρων του Σταδίου.
Σύμφωνα με την απόφαση, από 1 Φεβρουαρίου του 2022, κάθε ενήλικος αθλούμενος πολίτης θα έχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σταδίου Χανίων μόνο με την επίδειξη κάρτας αθλούμενου, αλλά και πληρώνοντας συνδρομή.
Η κάρτα αθλούμενου αφορά αποκλειστικά τους ενήλικες αθλούμενους πολίτες και όχι τους αθλητές ή τους αθλούμενους συλλόγων που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΓΓΑ, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά με το ΕΑΚ Χανίων.
Για την έκδοση της είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, συνδρομή 5 ευρώ μηνιαίως ή 50 ευρώ ετησίως, γνωμάτευση καρδιολόγου και μια υπεύθυνη δήλωση.
Μάλιστα, πέραν του γεγονότος ότι οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν ξανά για την χρήση ενός εθνικού σταδίου το οποίο έχουν ήδη πληρώσει μέσω φόρων, δημιουργείται το ερώτημα ποιος θα ελέγχει την πρόσβαση στο στάδιο, ενώ όποιοι δε φροντίσουν ν’ ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία, ουσιαστικά θα τους απαγορεύεται η είσοδος.
 
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: