Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΟ: Μέχρι τρεις αγωνιστικές αναβολής μπορούμε να τις αντέξουμε και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη Γ’ Εθνική…

Η αναβολή των αγώνων της Γ’ Εθνικής και η πρόβλεψη που είχαν κάνει στην ΕΠΟ
.
Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, Αγγελος Δανιήλ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την απόφαση να αναβληθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
«Ο λόγος ήταν η απότομη αύξηση των κρουσμάτων. Τα μηνύματα που ερχόταν ήταν ότι σχεδόν σε όλες τις ομάδες υπήρχαν πολλά κρούσματα, ενώ στις μικρότερες κατηγορίες οι εγκαταστάσεις δεν είναι τόσο ασφαλείς. Και η ανάλυση που παίρναμε ήταν ότι αφορούν, κυρίως, άτομα νεαρής ηλικίας που ναι μεν μπορούν να το περάσουν ασυμπτωματικά, αλλά όσο έπεφτε ο μέσος όρος ηλικίας καταλαβαίναμε ότι ήταν από τον χώρο ποδοσφαίρου. Αν το αφήναμε θα επιβαρυνόταν η κατάσταση» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Αναβάλλαμε αυτή την αγωνιστική στην Γ’ Εθνική και θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Πιστεύω ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα ή την επόμενη θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα, επειδή είχαμε προβλέψει ότι πιθανόν να είχαμε ένα τέτοιο φαινόμενο, θεωρώ ότι μέχρι τρεις αγωνιστικές αναβολής μπορούμε να τις αντέξουμε και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα.»
 
Πηγή: sportstonoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: