Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Μας πρόλαβε η ΑΑΓ και... ανακοίνωσε την μεταγραφή του Χρήστου Γουργούνη στην ομάδα μας!

Ο 17χρονος αμυντικός Χρήστος Γουργούνης, είναι από σήμερα, εκτός από γηγενής πελλιώτης και μόνιμος κάτοικος και ποδοσφαιριστής πλέον του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.
Πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόλογα, ιδιαίτερα πολυσύνθετα και πολλά υποσχόμενα ποδοσφαιρικά ταλέντα του νομού, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με επιτυχία ως αρχηγός μάλιστα στην Κ-17 της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, με συμμετοχές και στις Μικτές της ΕΠΣ Πέλλας. Ένας πολύ ταλαντούχος, αρκετά ώριμος για το νεαρό της ηλικίας του, φιλόδοξος και εξαιρετικά εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, που δίνει περισσότερη ποιότητα και λύσεις στην ομάδα της Πέλλας.
Ο αριστεροπόδαρος νεαρός ποδοσφαιριστής, ήδη συμμετέχει σε προπονήσεις της ομάδας, έχοντας λάβει μέρος και σε φιλικά παιχνίδια, δείχνοντας ότι μπορεί να ενισχύσει άμεσα το οπλοστάσιο του Γιάννη Χαρπίδη και να βοηθήσει ουσιαστικά τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.
Η διοίκηση τον καλωσορίζει στον σύλλογο που και ο ίδιος σέβεται και αγαπά, του εύχεται υγεία, με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!
Η ΑΑΓ με τεράστιο έργο στα τμήματα υποδομών, η οποία βρίθει και αναδεικνύει διαχρονικά ποδοσφαιρικά ταλέντα της περιοχής και όχι μόνο, με μεγάλες επίσης μεταγραφικές επιτυχίες ακόμη και σε διεθνές επίπεδο, έσπευσε μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή, να τον αποχαιρετήσει και να ανακοινώσει την μετακίνησή του στην ομάδα της Πέλλας.
Δείτε την σχετική ανάρτηση της ΑΑΓ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: