Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Don’ t look up: Τα Rafale έρχονται και εκείνοι δεν… κρατιούνται

Χαράς ευαγγέλια στην κυβέρνηση που σπεύδει να ετοιμάσει πάρτι υποδοχής για τα πρώτα έξι μαχητικά που φθάνουν αύριο στη χώρα μας. Ομιλίες, πτήσεις πάνω από την Ακρόπολη και πανηγυρικά βίντεο στο μενού.
Σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία με 300 νεκρούς από κορονοϊό μέσα σε τρεις ημέρες η κυβέρνηση πασχίζει να πιαστεί από κάπου για να αλλάξει την ατζέντα και δεν… κρατιέται μέχρι αύριο που θα πραγματοποιήσει μία ακόμη επικοινωνιακή φιέστα.
Όπως ανακοινώθηκε στην τελετή παράδοσης παραλαβής, στις 12.30 στις εγκαταστάσεις της 114ΠΜ στην Τανάγρα, θα παραστεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, από όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία, προφανώς για να τονώσει το εθνικό φρόνημα των φορολογούμενων που θα πληρώσουν τον λογαριασμό.
Σα να μην έφτανε αυτό τα έξι μαχητικά θα πραγματοποιήσουν αύριο διέλευση και πάνω από την Ακρόπολη με τις πληροφορίες για παρουσία ευζώνων που θα παιανίζουν εμβατήρια να ελέγχονται ως ανακριβείς.
Μέχρι τότε, πάντως, Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισαν να ανεβάσουν τα σχετικά πανηγυρικά βίντεο με τον τίτλο «Έρχονται».
Τι άλλο θα δούμε...

Χ.Κ.
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: