Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Δανιήλ και Δημητριάδης στο Metropolis 95,5 για τη νέα κάρτα υγείας

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκαν τόσο ο πρόεδρος της επιτροπής των Πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης και αναφέρθηκαν στη νέα κάρτα υγείας για τους αθλητές που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο Άγγελος Δανιήλ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για όποιον αθλητή έχει νοσήσει από κορωνοϊό χρειάζεται γνωμάτευση καρδιολόγου για να μπορεί να αθληθεί κανονικά και έκδοση νέας Κάρτας Υγείας από ειδικευμένο καρδιολόγο ώστε να μπορεί και να αγωνιστεί κανονικά και στα παιχνίδια. Αυτό γίνεται για να προστατευτεί πρώτα ο αθλητής. Δεν ξέρω αν θα γίνουν ενστάσεις, αυτά είναι άλλα κομμάτια που δεν μπλέκομαι. Η νέα κάρτα υγείας για τους αθλητές που νόσησαν από κορωνοϊό γίνεται για να προστατευτεί πρώτα ο παίκτης και μετά ο παράγοντας. Να δώσουμε όλη την προσοχή μας σ΄ αυτό. Δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία κανενός. Το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν άλλαξε τώρα εδώ και μήνες είναι σε ισχύ».
Από την πλευρά του ο Σάββας Δημητριάδης είπε: «Πολλές ομάδες δεν το ήξεραν καν. Καλά έκανε η ΕΠΟ και μας έστειλε σήμερα το πρωτόκολλο. Εμείς από την πλευρά μας ενημερώσαμε αμέσως τις ομάδες. Τώρα, είμαστε σε επικοινωνία με τα σωματεία γιατί αύριο έχουμε αγώνες Κυπέλλου στην ΕΠΣΜ κι αν από αυτές τις ομάδες έχουν παίκτη που πέρασε πρόσφατα από κορωνοϊό και δεν μπορεί να περάσει από καρδιολόγο, τότε θα πρέπει να αναβάλλουμε τα ματς. Εμείς διακόψαμε για δυο εβδομάδες το Πρωτάθλημα λόγω κρουσμάτων και ίσως να πάμε και για άλλη, αλλά αυτό θα το δούμε αν θα γίνει». 
 
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: