Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Super League Interwetten: Οι αλλαγές που προτείνονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο

Ο επικεφαλής της υγειονομικής της υγειονομικής επιτροπής της Super League, Ξενοφών Ρούσσης, μίλησε για τις αλλαγές που προτείνονται στο πρωτόκολλο τις πρώτης κατηγορίας.
Στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ μίλησε ο επικεφαλής της υγειονομικής της υγειονομικής επιτροπής της Super League, Ξενοφών Ρούσσης. Στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας Αρχής την Παρασκευή (7/1) συζητήθηκαν εισηγήσεις από τις ΠΑΕ για προτεινόμενες τροποποιήσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΓΓΑ. Ο Ρούσσης αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν προταθεί.
Για τις αλλαγές: "Η Super League έκανε τις τοποθετήσεις της, πέρασε τις προτάσεις της και από εκεί με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ θα γίνουν οι αλλαγές. Οι αλλαγές είναι να αναβάλλεται αγώνας εάν και εφόσον υπάρχουν έξι θετικοί παίκτες και ο προπονητής μαζί, κάτι που δεν ίσχυε πριν. Να αναβάλλεται αγώνας όταν είναι δύο θετικοί γκολκίπερ.
Ομάδα που έχει μπει σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων και έχει σταματήσει τις προπονήσεις της προτάθηκε να αγωνίζεται αφού περάσουν τουλάχιστον 3 ημέρες μετά το πέρας της καραντίνας της".
Για τους διαιτητές: "Οι διαιτητές και αυτοί υποβάλλονται σε τεστ τακτικά. Αυτοί που είναι στους αγώνες 48 ώρες ή 24 ώρες με rapid test. Υπήρξε ύφεση και επετράπη το rapid. Τώρα έχουμε επανέλθει στο μοριακό. Δεν νομίζω ότι δεν περνάνε έλεγχο όποιοι πάνε στο VAR".
 
Κώστας Αυγουστάκης
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: