Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Γηπεδικές Εγκαταστάσεις Πέλλας 2022: Ενός κακού, μύρια έπονται...

Για όσους αρμοδίους έχουν καιρό να περάσουν μια βόλτα από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, το παρακάτω σύντομο βίντεο δίνει μια μικρή εικόνα για την κατάσταση που αυτές βρίσκονται σήμερα, με το τέλος πριν λίγες μέρες της αγωνιστικής περιόδου και πολύ πιθανό δυστυχώς και του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Πέλλας. 
Κάποιες πιο «αξιοπρεπείς» φαινομενικά φωτογραφίες των δύο γηπέδων, προέρχονται από το «πολύ μακρινό»... 2019, πριν αυτά αφεθούν αργότερα για μεγάλο χρονικό διάστημα και με το «πρόσχημα» της πανδημίας κυριολεκτικά στην τύχη τους, ενώ τα βίντεο έχουν τραβηχτεί μόλις λίγες μέρες πριν, όταν αυτά συντηρούνταν ακόμη με κάποιον «υπεράνθρωπο» και εθελοντικό τρόπο λόγω και της αγωνιστικής δραστηριότητας του συλλόγου! 
Όταν κι εάν, όπως φαίνεται λίαν προσεχώς, αλλά και πολύ αργότερα αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά προς το πιο αισιόδοξο και το καλύτερο, δεν θα υπάρχει ποδοσφαιρικός σύλλογος, τότε μάλλον και η πρόσβαση αθλουμένων στους δύο αγωνιστικούς χώρους, θα είναι από πολύ δύσκολη έως και απαγορευτική. Πόσο μάλλον η «δυστοπική» εικόνα και η κατάσταση των δύο χώρων, αλλά και γενικότερα των γηπεδικών εγκαταστάσεων της Πέλλας, που θα αντικρίζουμε όλοι περνώντας τυχαία ή σκόπιμα από κει...


Δεν υπάρχουν σχόλια: