Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Επίσκεψη Καρασμάνη και διοικητή 3ης ΥΠΕ στο Πολυδύναμο Ιατρείο Πέλλας

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ίδρυση και λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου της Πέλλας, ο Γιώργος Καρασμάνης με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη – ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στην πραγμάτωση αυτού του έργου – επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τους χώρους του πρώην Δημαρχείου όπου θα λειτουργήσει το Πολυδύναμο. Παραβρέθηκαν ακόμη ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης Αργύρης Μαλιούφας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πέλλας Δημήτρης Στεργιούλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαγγέλης Τσακπινάκης, καθώς και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Κοινότητας Λένα Κουτσού.
🟢 Ο Διοικητής κ. Μπογιατζίδης ενημέρωσε λεπτομερώς ότι έχουν προχωρήσει όλες οι διαδικασίες για την προμήθεια του αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού και ότι, ταυτόχρονα, προχωρούν όλες οι διαδικασίες για τη διαμόρφωση των χώρων, στα πρότυπα ενός σύγχρονου και λειτουργικού Πολυδύναμου Ιατρείου. Διαδικασίες που, όπως διαβεβαίωσε ο κ. Διοικητής, προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα.
🟣 Επίσης, έχει ζητηθεί από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας η επαρκής στελέχωσή του με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και αναμένεται η προκήρυξη των θέσεων.
🔴 Υπογραμμίζεται ότι η λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου Πέλλας, όχι μόνον θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον τοπικό πληθυσμό της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής, όπως και στους χιλιάδες επισκέπτες του τόπου μας. Ακόμη, θα αποσυμφορήσει σε σημαντικό βαθμό το φόρτο των Νοσοκομείων μας και των Κέντρων Υγείας.
🟠 Ένα σημαντικό για τον Τόπο μας έργο που, μετά από την απραξία τεσσεράμισι χρόνων από την προηγούμενη Κυβέρνηση, παίρνει σήμερα σάρκα και οστά με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: