Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

«Λευκός καπνός» και νέα διοίκηση στην Νίκη Αξού

Μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση στα ερασιτεχνικά του νομού, δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της διοικητικά τουλάχιστον για την επόμενη 3ετία. Η Νίκη Αξού από χθες με νέα διοίκηση, ένα «κράμα» παλιών και νέων ανθρώπων, ξεκινάει τον σχεδιασμό και προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δείτε την σχετική ανάρτηση του συλλόγου:«Λευκός καπνός» από τη χθεσινή κρίσιμη γενική συνέλευση της ομάδας μας καθώς υπήρχε ικανοποιητική συμμετοχή και σχηματίστηκε νέο διοικητικό συμβούλιο!
Πρόεδρος παραμένει ο ΑΡΝΑΚΗΣ ΜΩΥΣΗΣ ενώ παρέμεινε από πέρσι και ο ΑΚΟΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ.
Στους 2 της περσινής δύσκολης χρονιάς προστίθενται άνθρωποι με εμπειρία στη διοίκηση της Νίκης Αξού από προηγούμενες χρονιές καθώς και νεότεροι και είναι οι κύριοι:
  • ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
  • ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
  • ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΙΑΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
  • ΑΣΤΑΡΤΖΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
  • ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
  • ΑΡΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  • ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Δήλωση προέδρου:
Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος από τη συμμετοχή των συγκεκριμένων ανθρώπων στη διοίκηση της ομάδας και τη διάθεση την οποία έχουν να βοηθήσουν ώστε να γίνει η ομάδα πιο ισχυρή.
Στόχος είναι η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική, ναι μεν διατηρώντας το ήδη υπάρχον υλικό με το εγχώριο στοιχείο να είναι έντονο, αλλά ενισχύοντας το με ορισμένους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τη ψυχή τους φέτος ώστε να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία, τον Κώστα Παπαδόπουλο και ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας που στήριξε και αγκάλιασε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος.
Κλείνοντας, αυτό που λέω από πέρσι και θα το ξαναπώ είναι ότι κανείς δεν περισσεύει, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην ομάδα, όποιος θέλει να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο από οποιοδήποτε πόστο η πόρτα παραμένει ανοιχτή!
Από σήμερα κιόλας ξεκινάει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: