Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Μπαράζ Ανόδου Πρωταθλητριών ΕΠΣ: Τα αποτελέσματα των αγώνων και οι τελικές βαθμολογίες

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες μπαράζ των πρωταθλητριών ΕΠΣ και οριστικοποιήθηκαν οι 24 ομάδες που ανέρχονται τελικά στην Γ' Εθνική.
Στον 2ο όμιλο Τριπόταμος και ΑΟ Χανιώτης ήταν λίγο πολύ δεδομένοι, κυρίως ο δεύτερος που νίκησε στην Μελίτη, κι αφού ο πρώτος ήταν ήδη από την 6η αγωνιστική στην Γ' ΕΘνική και το μόνο κίνητρο είχε να κάνει, αν θα είναι η μοναδική ομάδα στην επικράτεια που θα πετύχαινε το απόλυτο νικών σ' αυτά τα παιχνίδια μπαράζ, κάτι που πέτυχε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και με την σημερινή επιβλητική επικράτηση στην Επανομή. Δραματικό φινάλε στον Σβορώνο, όπου ο γηπεδούχος ΓΑΣ με γκολ στα τελευταία λεπτά, ήταν αυτός που πήρε το τρίτο εισιτήριο του ομίλου για την άνοδο, νικώντας την Κρηστώνη, που μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο ισοπαλία (82'), ήταν αυτή που κέρδιζε την άνοδο. Μια Κρηστώνη και που σήμερα στάθηκε ανταγωνιστικά και απείλησε μάλιστα με ισοφάριση-ξαφνικό θάνατο στις καθυστερήσεις! Στην 6η και προτελευταία θέση του ομίλου ο πρωταθλητής Πέλλας.
Στο 1ο όμιλο ο Καμπανιακός που νίκησε τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης και πήρε κι αυτός το τρίτο εισιτήριο, σώζωντας και τα προσχήματα για την κορυφαία ΕΠΣ της χώρας, που θα έχει τελικά εκπρόσωπο στην νέα Γ' Εθνική. Όλα τα αποτελέσματα και οι τελικές βαθμολογίες, μαζί με τις ομάδες που ανεβαίνουν στην Γ' Εθνική από το sportsup.gr:
 








Δεν υπάρχουν σχόλια: