Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Συνάντηση μελών και φίλων της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιαννιτσών

Φιλίππειο 24 Ιουνίου στις 9.00μ.μ.

Οι πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές έδειξαν την ανάγκη του ελληνικού λαού για Πολιτική Αλλαγή στον τόπο. Η μεγάλη συμμετοχή και η εντυπωσιακή εγγραφή νέων μελών στις τοπικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα έδειξε την ανάγκη του κόσμου για δικαιοσύνη, αλήθεια, αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Γιατί αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είμαστε όλοι εμείς.
Παλιά και νέα μέλη, αλλά και φίλοι του κόμματος συναντιόμαστε την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Φιλίππειο στα Γιαννιτσά, σε μια βραδιά διασκέδασης και κουβέντας. Συμμετέχουν με τα τραγούδια τους το συγκρότημα Acappella. Σας περιμένουμε όλους σε μια ξεχωριστή πολιτική βραδιά μετά μουσικής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεγαλώνει τη δύναμή του και έρχεται νικητής. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση των πλουσίων και ισχυρών της χώρας βρίσκεται σε πανικό πρόωρων εκλογών, χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης, η ακρίβεια θα σαρώσει και τον χειμώνα που έρχεται με τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα να είναι αυτά που πρώτα πλήττονται. Όσα κουπόνια κι αν μοιραστούν, η κοινωνία θέλει πάταξη της αισχροκέρδειας.
Προχωράμε όλοι μαζί με Αλληλεγγύη και Ισότητα για την Πολιτική Αλλαγή στην Πατρίδα μας. Η συμβολή όλων μας, νέων και παλιών μελών και φυσικά των φίλων είναι καθοριστική. «Γιατί εμείς τραγουδάμε για να ενώσουμε τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: